Home / 2019 / Vogue Club Θεσσαλονίκη Θεοδωρίδου

Vogue Club Θεσσαλονίκη Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με Πέτρο Ιακωβίδη και Ονιράμα ξεκινάνε τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο του Club Vogue Θεσσαλονίκη από τισ 13-9-19 σε ένα σχήμα έκπληξη . Μετά τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του σε μαγαζί της Αθήνα   ανεβαίνει Θεσσαλονίκη μετά από ένα χρόνο που έχει να εμφανιστεί.

Δύο μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής θα εμφανίζονται στη σκηνή του club vogue για φέτος το χειμώνα, η Νατάσα Θεοδωρίδου και στο πλευρό της θα βρίσκεται ο Πέτρος Ιακωβίδης με Ονιραμα. Μια μεγάλη και γνωστή τραγουδίστρια  η οποία κατάγεται από τη Δράμα και έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε να τραγουδά από μικρή ηλικία σε λαϊκό πρόγραμμα σε νυχτερινά κέντρα της πόλης. .

CLUB VOGUE ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ Τηλέφωνο Κρατήσεων

Τηλέφωνο 2310626571

Έναρξη 13-9-2019

Διεύθυνση 26 Οκτωβρίου

Ανοιχτά Παρασκευή Σαββάτο

Φιάλη 170/4 , φοιτητικό 130/6 , premium 250/4

Ωρα 23:00

Το Vogue club εισβάλει και τη σεζόν που ακολουθεί, δυναμικά στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να βάλει φωτιά στις νύχτες μας. Διαθέτει έναν πλήρως ανακαινισμένο και αρμονικά διακοσμημένο χώρο, ο οποίος διαθέτει μοναδική οπτικοακουστική και η εξυπηρέτησή του είναι άκρως φιλική και πρόθυμη να σας βοηθήσει ανά πάσα στιγμή.

Θεοδωρίδου Ιακωβίδης Θεσσαλονίκη 2019

Για όσους το επισκεφθούν, θα νιώσουν άνετα από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα βρεθούν στο χώρο του. Το club στεγάζεται στην οδό 26 ης Οκτωβρίου 23 στην περιοχή σφαγείων στη Θεσσαλονίκη και διαθέτει άνετο και ασφαλές χώρο parking για το κοινό που θα το επισκεφθεί με το αυτοκίνητό του. Στη σκηνή του για τη σεζόν που ακολουθεί, θα φιλοξενεί ένα μεγάλο καλλιτέχνη του ελληνικού πενταγράμμου, το Νότη Σφακιανάκη

Vogue Θεσσαλονίκη Χάρτης Διεύθυνση

Χάρτης

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ:

Vogue Club Θεοδωρίδου 2019

Η αγάπη της όμως για το τραγούδι την κέρδισε και έτσι ασχολήθηκε και επαγγελματικά μ’ αυτό. Όλα αυτά τα χρόνια έχει χαράξει μια λαμπρή πορεία κάνοντας μια μεγάλη και λαμπρή καριέρα και ερμηνεύοντας τραγούδια που έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες και έχουν μείνει χαραγμένα στις μνήμες μικρών και μεγάλων. Με μεγάλους καλλιτέχνες έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές και πίστες,  κάποιοι από τους οποίους είναι ο Αντώνης Ρέμος, ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Στέλιος Διονυσίου και άλλοι.

Vogue Club 2019 Ιακωβίδης Stan Θεσσαλονίκη

Σε ηλικία μόλις 13 χρόνων άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική κάνοντας μουσικές σπουδές σε μουσικά όργανα όπως η κιθάρα, το μπουζούκι, τα κρουστά και το πιάνο. Φωτιά υπόσχονται να βάλουν στα βράδια μας οι δύο καλλιτέχνες με τα μοναδικά προγράμματα που έχουν ετοιμάσει για το κοινό που θα τους επισκεφθεί!

Δείτε επίσης όλα τα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Vogue club thessaloniki

O Καρράς ξεκινάει με τη Γαρμπή τις εμφανίσεις του μετά τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις στο πύλη αξιου στο νυχτερινό κατάστημα Club Vogue. Η καλλιτέχνης μετά από μεγάλο διάστημα αποχής από τις πίστες της Θεσσαλονίκης ανεβαίνει για να φέρει τα πάνω κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση. Οι εμφανίσεις αναμένονται από το 2017 και μετά όταν και θα λήξουν οι εμφανίσεις του στη Πύλη Αξιού.

ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ βρίσκεται στις πίστες και στις καρδιές μας εδώ και χρόνια χάρη στις μεγάλες επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει. Φέτος τον χειμώνα θα βρίσκεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στο  Club Vogue .Ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης έχει αγαπηθεί χάρη στην αυθεντικότητα του και στην μεταδοτικότητα του. Ο κόσμος,σε κάθε νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται παραλυρεί και τον αποθεώνει.

ΑΡΓΥΡΟΣ  στο Club Vogue  σύντομα από  2-3-18 σε ένα σχήμα που θα φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.

Vogue Θεοδωριδου 2018

Είναι η πρώτη  φορά που συνεργάζονται οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες και μάλιστα σε ένα από τα κορυφαία μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.

Vogue Θεσσαλονίκη

Το βραδινό μαγαζί Vogue Club live ανοίγει τις πύλες του από Φεβρουάριο για να υποδεχτεί το μεγάλο Καρρά ο οποίος μετα το κέντρο φαντασία ανεβαίνει θεσσαλονίκη.
Μετά τις εμφανίσεις τις πολύ πετυχημένες του εμφανίσεις στο φαντασία ανοίγει πάλι τις πύλες του . Στο πλευρό του μεγάλου καλλιτέχνη θα βρίσκεται η Ελένη Φουρέιρα μια γνήσια φωνή που έχει πάρα πολλούς θαυμαστές.
Το μαγαζί θα λειτουργεί κανονικά Παρασκευή και Σάββατο διήμερο σ’ ένα σχήμα έκπληξη που θα κρατήσει για ολη τη σεζόν.

Sfakianakis vogue 2019

Ο κόσμος έσπευσε να απολαύσει το μεγάλο καλλιτέχνη κάθε Παρασκευή Σάββατο και κι λεκτικά επικράτησε λαοθάλασσα. Ας δούμε λίγα λόγια το μεγάλο καλλιτέχνη Κώσταντινος Αργυρός .Ο Κώσταντινος Αργυρός σε ηλικία μόλις 30 χρονών και από μικρή ηλικία ξεκίνησε να τραγουδάει.
Έγινε γνωστός από την συμμετοχή τους γνωστό τηλε ριάλιτι η ονομασία story και ξεκίνησε να τραγουδάει στην θερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης και στο fix live. Στο μεταξύ τραγουδάει στο πλευρό της Άννας Βίσση στο Βοτανικό δεν εμφανιζόταν στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη και Κελεκίδου στον κατάστημα του κυρίου Μαρασούλη.

Έπειτα ξεκίνησε Θεσσαλονίκη με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και το Κουρκούλη στο κατάστημα Odeon. Ακολούθησαν οι εμφανίσεις του στην θερινό μαγαζί της Κύπρου μαζί με τον Κουρκούλη ενώ την επόμενη χρονιά τραγουδάει Ρόδο Θεσσαλονίκης μαζί με το Γιώργο για γενιά.
Το 2008 έκανε καινούργια συνεργασία με την Sony και γράψε ένα νέο cd με τέσσερα singles. Συνεργαζεται με σπουδαίους στιχουργούς όπως ο χαλαρός μπούλης και πάρα πολλοί άλλοι εκείνη την εργασία την επόμενη χρονιά στο Αντζέλικο με την τζαμιού. Το 2010 ξεκινάει φανεί στο κέντρο Αθηνών στο πλευρό του Νίκου Βέρτη οπου γνώρισε την αποθέωση.
Ακολουθούν επιτυχημένες χρονιές με Πάνο Καλλίδη στο Romeo και τη Χριστίνα Κολέτσα. Το είχε φθινόπωρο γραφτό μεγάλο τραγούδι is ότι ναναι το οποίο γίνεται μπεστσέλερ. Λοιπόν χρονιά και το σημείο τον Οκτώβρη του 10 ανεβαίνει Θεσσαλονίκη όπου τραγουδάει στην θερινό κατάστημα πολιτεία.

Και άλλες συνεργασίες συνεχίζονται και γράφει μόνιμους δίσκους όπως με το Μάριο Σιμόπουλο με το μπακ δουλειά του Γαβριηλίδη και πάρα πολλούς άλλους. Τόσο το ευρώ του 11.12 ξεκινάει συνεργασία του στο Vox που βρίσκεται η ιερά οδού μας με τον Καλλίδη και Στέλλα Καλλή ενώ ξεκινά έτσι η εργασία την επόμενη χρονιά ακριβώς, μια Θεσσαλονίκης. Πολύ σπουδαία τραγούδια έχει γράψει τη μεγάλη καριέρα ο Κώστας Αργυρός όπως όλα θα αλλάξουν ένα σύνολο 2008 το 2016 γενικής με το δίσκο μάλλον κάτι ξέρω 2011 του αντίο λέμε 2012 ποτέ ξανά δουλειά 13 μετά να της πεις χρόνια ξεκινάει με το δίσκο παιδί πολύ γενναίο την επόμενη σεζόν δεύτερη φορά εσένα θέλω πάρα μαγκάλια μάλλον κάτι ξέρω όσα νοιώθω και πάρα πολλά άλλα. Έχει πολλά βραβεία Music awards του 2013 και το 2016. Ο καλλυντικών πολιτισμένη συνεργασία του αυτή στα φετινά φαντασία live στο πλευρό του θα έχει δύο πολύ σπουδαίες λαϊκές φωνές.

Παλαιότερα σχήματα

Τι μπορεί να πει κανείς για το μεγάλο Βασίλη Καρρά. Ο Βασίλης Καρράς γεννήθηκε στην Καβάλα και σήμερα στο χωριό κόκκινο Κοκκινοχώρι τη χρονολογία 1953. Από τα 10α ξεκίνησε και είχε αφήσει το τραγούδι ενώ κατά τη δεκαετία του 60 πήγε Θεσσαλονίκη όπου και ξεκίνησε να παίζει νυχτερινά μαγαζιά μόλις έγινε 18 χρόνων.
Από το 1980 και πιο πριν ξεκίνησε τον πρώτο  δίσκο. Με τίτλο νύχτα Ξελογιάστρα ενώ κυκλοφόρησε το άλμπουμ της αλισμονητες νύχτες. Το 1990 ανεβαίνει Θεσσαλονίκης και συνεργάζεται με  μεγάλους καλλιτέχνες όπως ο Μιχάλης Ρακιντζής ο Μελάς και πάρα πολλοί ακόμη που τον βοηθούν να ανέβει περισσότερο στην καριέρα του.

Vogue Καρράς

Έπειτα μεγάλος καλλιτέχνης πηγαίνει Θεσσαλονίκη που κάνει και άλλες μεγάλες εμφανίσεις γνωστά νυχτερινά κέντρα της πόλης με το δίσκο πάει πουθενά εδώ θα μείνει νύχτες Ξελογιάστρα και πολλά ακόμα . Το 1996 ο Βασίλης Καρράς συνεργάζεται με τον φύγω και κάνουνε πολλές μεγάλες επιτυχίες όπως είναι το τηλεφώνησέ μου τοπίο γίνεται πολλές φορές πλατινένιο.
Το  99 επιστρέφει με τη συνεργασία που είχε με το Φοίβο στο άλμπουμ επιστρέφω και κάνει πολλές συναυλίες εξωτερικό σε Ευρώπη Αμερική Αυστραλία Ασία Καναδά και σε όλους μεγάλος δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η μεγάλη επιρροή που έχει ο Καρράς πλέον στον κόσμο φαίνεται από τον κόσμο της διασποράς ή της Ελλάδας που σπεύδει να γεμίσει τα μαγαζιά που τραγουδάει μεγάλο Βασιλής Καρράς.

Πλέον έχει κερδίσω όλες τις πίστες της Αθήνας και Θεσσαλονίκης και τραγουδάει μεγάλη φτέρνα και τρόπος είναι το θέατρο βοτανικό έναστρον και πάρα πολλά ακόμα. Μερικά από τα τραγούδια που έγραψε ο Βασίλης Καρράς είναι οι παράγκες και παλάτια λέγε ότι θες είσαι παντού ενώ για ποσό των εφτά γράφει το απ’ την αγάπη με Θεσσαλονίκη.
Συνεχίζει με πολλούς δίσκους που είχε αναγκάσει με τη μηνός δισκογραφική πως τολμάς δεν πάω πουθενά στη Θεσσαλονίκη 1 φορά ενώ το 1998 γράφει το φαινόμενο που γίνεται πολλές φορές πλατινένιο το cd εννοώ δισκογραφικά συνεχίζει το 1999 με την αυτοπεποίθηση.

Αχ μοναξιά μου όπως παλιά στα είπα λαϊκά αντιλαϊκά πάρε το δρόμο και έλα βράδυ της νύχτας τα δικά μου τραγούδια γύρισε είναι λίγα μόνο από τα CD τα οποία έχει γράψει ο μεγάλος Βασιλής Καρράς συνεργασία με το Φοίβο και τη μηνός ΑΕ και έχουν γίνει πολλές φορές πλατινένιο εκατομμύρια θαυμαστές όλο τον κόσμο πρέπει να τον αγαπήσουμε το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα γίνει ζάχαρη συνεργασία με το vogue Θεσσαλονίκης και να ανέβει πάνω στη Θεσσαλονίκη για εμπνεύσεις μεγάλες επιτυχίες ο Βασίλης Καρράς.
Τελευταία φορά που εμφανίστηκε ο Καρράς Θεσσαλονίκη ήταν στην πύλη Αξιού πήγε να παρατάσσονταν τον κόσμο που έσπευσε να τοναπολαυσει από κοντά

Club Vogue Paola

Το νυχτερινό club Vogue είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο club στην Θεσσαλονίκη. Με πολύ μεγάλη παράδοση και εμπειρία στο χώρο του Club το Vogue είναι πρότυπο μαγαζιού με πολύ υψηλές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Βρίσκεται στην περιοχή Σφαγεία σε πολύ μεγάλη χωρητικότητα και άνετο πάρκινγκ ακριβώς μπροστά στο μαγαζί.
Το Club Vogue θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα club σε όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης.Ο χώρος φίνος με πολυτελείς λεπτομέρειες στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό του μαγαζιού μαγεύει τον κόσμο που τον επισκέπτεται και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.Η διακόσμηση του έχει επιρροές από τα καλύτερα clubs του εξωτερικού.Το Club Vogue απευθύνεται σε όλους αυτούς που θέλουν να ζήσουν μια εμπειρία εντελώς διαφορετική και ξεχωριστή.
Ακόμη,ο χορός αλλά και το κέφι είναι συναφή με το Club Vogue και οι επισκέπτες του έχουν την δυνατότητα να λικνιστούν στις μουσικές επιλογές των καλύτερων DJs της πόλης αλλά και του εξωτερικού.Τα events και τα live που διοργανώνει το απόλυτο club προσελκύουν ακόμη περισσότερο κόσμο και η ικανοποίηση είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους.

Vogue Πέγκυ Ζήνα

Η Πέγκυ Ζήνα ξεκινάει στο πλευρό του χολίδη μετά από πολλούς μήνες που έχει να ανέβει στην Θεσσαλονίκη.

Vogue Θεσσαλονίκη   2017

Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη χαμηλών τόνων, που όταν ανεβαίνει στην σκηνή καταφέρνει να ξεσηκώσει τους θαμώνες του μαγαζιού που εμφανίζεται. Στο Vogue θα τον ακούσουμε να τραγουδάει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες νέες και παλιές

Vogue Θεσσαλονίκη  2016 Facebook

Το Vogue είναι ένα από τα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης και βρίσκεται στην δυτική είσοδο της πόλης. Πρόκειται για ένα μαγαζί που ανά τακτά χρονικά διαστήματα φιλοξενεί σημαντικούς μουσικούς καλλιτέχνες.
Έτσι, αυτήν την φορά αποφάσισε να δεχθεί στην σκηνή του τον Νίκο Μακρόπουλο και την Πέγκυ Ζήνα. Είναι βέβαιο πως οι δυο τους θα καταπλήξουν τα πλήθη.
Το club vogue Θεσσαλονίκηc που βρίσκεται στην περιοχή της 26 Οκτωβρίου στο σφαγιαστεί βρήκα ένα μαγαζί με πολλά χρόνια στο χώρο της διασκέδασης. Ξεκίνησα σαν κλαμπ και ήταν από τα μεγαλύτερα Θεσσαλονίκη με πάρα πολύ κόσμο να προσεγγίζει καθώς το μαγαζί χωρητικότητα 1500 άτομα και έκανα τα πιο δυνατά πάρτι στη πόλη .Έπειτα μετά από αρκετά χρόνια επιτυχημένο στο χώρο που clubbing άλλαξε πορεία και γύρισε σε live clubbing πέρυσι σεζόν 2014 οι 2015. Ένα φοβερό τοπίο έκανε πολλές φορές sold out το ποσοστό την ισχυρή παρουσία του για να πολλαπλούς δύο μεγάλους καλλιτέχνες.

ΒΟΓΚ ΚΛΑΜΠ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ήταν πολύ φορά που συνεργασία ανάμεσα στο Μακρόπουλο και στην Πέγκυ Ζήνα συνέβη στο μαγαζί του γω κάτι το οποίο κόσμος αγκαλιές και την ισχυρή παρουσία του.Το πρόγραμμα κράτησε γύρω στους δύο με τρεις μήνες και πήρε πολλές φορές παράταση. Φέτος το club vogue Θεσσαλονίκηc έκανε πρόγραμμα με πολύ δυνατά με την Πέγκυ Ζήνα τη σεζόν 2015 προς 2016 έρως γιορτές συνέχισε το σχήμα σαν κλαμπ όπου θυμηθήκαμε τα παλιά μεγάλα πάρτι με mainstream πάρτι και ρέμβη για τις εορταστικές ημερομηνίες 24 Δεκεμβρίου και 25 Δεκεμβρίου καθώς και στην παραμονή Πρωτοχρονιάς 25, Δεκεμβρίου και Πρωτοχρονιά.
Το μαγαζί έκανε party κυρίως με όλους τους παλιούς μεγάλους DJ του μαγαζιού σε ένα πολύ πετυχημένο concept πω κόσμος αγκάλιασε.Η ώρα προσέλευσης για το μαγαζί ήτανε στις 11 η ώρα Μιχάλης στα 100 € για παραμονή πρόνοιας 80 € ανά έξι άτομα τις υπόλοιπες ημέρες.Νέα σχήματα αναμένεται να ξεκινήσουν έστω και πολλά είναι ονόματα που ακούγονται για να συνεχίσουν τις εμφάνιση Θεσσαλονίκη κάποιο εξ αυτών είναι ο Καρράς με το Μαζωνάκη.

Vogue

Το μαγαζί πολύ προσιτές τιμές και είναι προσβάσιμο για όλους έχουμε κληρονομικές ανάγκες. Διαθέτει καναπεδάκια πλατεία και θεωρεί τον πάνω όροφο καθώς κυλιόμενη σκάλα. Υπήρχαν αρκετά μεγάλη και μπορεί να κάνει άλματα κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση δεξίωση.Το club vogue το μεγάλο club της Ελλάδας και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει τα μεγάλα κλαμπ της Αθήνας. Λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια σαν κλαμπ και το τελευταίο διάστημα από την σεζόν χιλιάδες 14 και μετά λειτούργησαν ζωντανή πίστα και φιλοξενεί μεγάλα ονόματα του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου. Πέρυσι τραγούδησαν στο μαγαζί η Πέγκυς Ζήνα με τον Νίκο Μακρόπουλο σένα το έργο έκανε μεγάλη αίσθηση και άφησε εποχή.Σημειώθηκαν απανωτά sold out με τον κόσμο να σπεύδει να πολλά στους δύο μεγάλους καλλιτέχνες ένα μοναδικό ντουέτο που συνέβαινε για πρώτη φορά.

 VOGUE CLUB THESSALONIKI

Ο Νίκος Μακρόπουλος είχε πολλά χρόνια να ανέβει Θεσσαλονίκη και η συνεργασία με την Πέγκυ Ζήνα ήταν ένα σχήμα το οποίο αναμέναμε εδώ και πολύ καιρό. Άλλωστε Νίκος Μακρόπουλος έχει χιλιάδες θαυμαστές στη βόρεια Ελλάδα οι οποίοι αναμένουν από τις μεγάλες επιτυχίες του σε ντουέτο με την Πέγκυ Ζήνα το γοκ βρίσκεται επί της 28ης Οκτωβρίου θα σφαγιαστεί φιλικά μετά το Jumbo σ’ ένα χώρο 1400 και θέσεων με άνετο πάρκινγκ μπροστά στο μαγαζί καθώς και περιμετρικά του μαγαζιού.
Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 11 η ώρα και τελειώνει κατά τις πεντέμισι ώρα. Αμέτρητες επιτυχίες και από την Πέγκυ Ζήνα και από το Νίκο Μακρόπουλο αναμένεται να ακούσουμε σε ένα ντουέτο με ένα μοναδικό πραγματοποιώ ετοιμάζω μαέστρος. Αμέτρητες επιτυχίες για το Νίκο Μακρόπουλου στο βιογραφικό του όλα αυτά τα χρόνια καθώς και δράση δικογραφία τον πλαισιώνει με τόσους δίσκους που έχει εκδώσει.

CLUB Vogue

Ο Νίκος Μακρόπουλος έζησε και μεγάλωσε όταν ήταν παιδί στην Τούμπα Θεσσαλονίκης και από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να τραγουδάει καθώς αγαπούσε πολύ το τραγούδι. Το 1994 ξεκίνησαν τραγουδάει σε γνωστά μαγαζιά της Καλαμάτας της Αθήνας καθώς και της Θεσσαλονίκης. Έχεις ένα κάστρο πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες όπως είναι η Άννα Βίσση Πέγκυ Ζήνα Γιώργος Θεοφάνους η Εύη Δρούτσα Mexx επίσης κυκλοφόρησαν και το γνωστό του cd του 2000. Ενώ υπέγραψε πολλές συνεργασίες με τυπογραφικές εταιρίες και έχει κάνε με τις συναυλίες Ελλάδα και εξωτερικό με σημαντικότερη αυτή του 2015 στην Αμερική όπου πολλοί ομογενείς έσπευσαν να απολαύσουν το μεγάλο καλλιτέχνη που έκανε εμφάνισε πολλές πόλεις της γρήγορης Αμερικής.

club vogue thessaloniki
club vogue thessaloniki

Έχει προχωρήσει πάρα πολλούς δίσκους Από Τους Οποίους Είναι Το Θα Περνάω Καλά Το Teatro Live Που Ηχογραφήθηκε Μαζί Με Τον Βασίλη Καρρά Το Λάρισα Επιθετικό Να Πολύ Σπουδαίος Δίσκος Του 2006 Το Δεν Με Ξέρεις Καλά Έτσι Είχες Πει Λέγεται Ηγούμενος Δίσκος Κυκλοφόρησε Την Επόμενη Χρονιά Ενοχλεί Χιλιάδες Οχτώ Κυκλοφόρησε Όταν Για Μένα Θα Μιλάς. Το 2010 Τραγούδησε Το Δύσκολη Νύχτα Που Έγινε Και Ομώνυμος Δίσκος Είναι Πολύ Μεγάλη Επιτυχία Και Πολλές Φορές Πλατινένιο.

Vogue

vogue thessaloniki
vogue thessaloniki


Η Πρώτη Δουλειά Που Είναι Ακροβατικά Το 1000 Πως 98 Με Το Τραγούδι Έχω Δικαίωμα Ενώ Το 2001 Τραγούδι Σε Όσα Θέλω Να Δω Που Ακόμα Τραγουδάμε Κι Έχει Γίνει Τεράστια Επιτυχία.
Τα δύο μεγάλα ονόματα συνεργάστηκαν στην Αθήνα μαζί την περσινή σεζόν και μάλιστα το αληθινό κέντρο φαντασία που πήγε πάρα πολύ καλά το σχήμα.
Στο σχήμα λειτούργησε όλη την καλοκαιρινή περίοδο στο στη φαντασία live που βρίσκεται επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στην Αθήνα και το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα ανεβαίνει για να υλοποιηθεί αυτή τη φορά στο vogue club Θεσσαλονίκη. Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και μπορείτε να κάνετε αν δεν κράτησες είτε τηλεφωνικά είτε online μέσω του site κρατήσουν το οποίο διαθέτουμε δωρεάν άμεσα γρήγορα με άμεση επιβεβαίωση της κράτησης σας.

Vogue Μπουζούκια

Φέτος μετά το πέρας του εορταστικού προγράμματος και τη σεζόν 2016 αναμενόμενα πολύ δυνατό σχήμα το οποίο θα έρθεις του κλάδου. Πολλά να τα ονόματα τα οποία ακούγονται για να πλαισιώσουν το πρόγραμμα του. Κάποια από τα ονόματα που θα συνέχιζε να μετά τις εμφανίσεις του στην Αθήνα είναι ο Βασίλης Καρράς με το Μαζωνάκη που κατέχουν μάλιστα στο αίμα αυτών live stage. Το σίγουρο είναι ότι τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου αναμένεται να τραγουδήσουμε του κλάδου και αναμένουμε την Έλλη συνεργασία να επισημοποιηθεί.
Το μαγαζί λειτουργεί καθημερινά μονό Παρασκευή και Σάββατο και μπορείτε να κάνετε κράτηση στο καλώντας τοσταθερό του μαγαζιού.

Vogue Ώρα προσέλευσης

Ώρα 23:00

vogue-makropoulos

Παρασκευή Σαββάτο

vogue-arguros-thessaloniki