FIX LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
4.6 11 votes
Share Button

FIX LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

FIX LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
4.6 11 votes

 

Σε αυτήν την τόσο μεγάλη έκταση βρίσκονται επίσης το Fix live, το Afixi live καθώς επίσης και το Micro.

Από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου ,  η Θεοδωρίδου αποφασίζει να ανέβει στα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη και να χαρίσει  στους Θεσσαλονικείς αξέχαστες βραδιές.

Fix Live Θεσσαλονίκη Θεοδωρίδου Μενιδιάτης

Στο Fix live stage είναι ένα συγκρότημα το οποίο έχει έκταση περίπου 30 στρεμμάτων και βρίσκεται στην 26ης Οκτωβρίου, στα δυτικά της Θεσσαλονίκης.
Η Θεοδωρίδου ξεκίνησε την καριέρα των πολύ μικρή ηλικία και οι γονείς το παράθυρο να ασχοληθεί από μικρή ηλικία με το τραγούδι . Με γνήσια λαϊκή φωνή η Θεοδωρίδου είχε έφεση στο τραγούδι ξεκίνησε να παίζει μπουζούκι βιολί ενώ αγαπούσε πάρα πολύ την ελληνική κλασική μουσική.
Η Θεοδωρίδου ξεκίνησε την καριέρα του στην σαν δεύτερο όνομα και δεν άργησε να κατακτήσει τις πίστες και να δημιουργήσει μια τεράστια δισκογραφία πολύ αγαπήσαμε.

Fix live Χάρτης Διεύθυνση Οδός

Σφαγεία Βίλκα περιοχή Fix Θεσσαλονίκη

26 Οκτωμβριου


Παλαιότερα Σχήματα

Fix live

Αυτή είναι πολλή αγάπη από τον κόσμο κάποιους οποίους συμφωνούμε γίνει χρήση πλατινένιοι και βραβευμένη πάρα πολύ. Βάζουμε μερικά από τα CD τα οποία έχει γράψει προηγείσαι έρωτα μου μόνο στο κρεβάτι εγώ που σε παίρνω τηλέφωνο αν χρειαστείς εσύ που δηλώνεις γυναίκα μου πλάθουμε πλατιά seven days πέστο σημεία των καιρών μικροφωνικό Μυκονιάτης πως εθελοτυφλούμε. Το δίσκο πιο μαζί οπότε οι μαοϊκοί μεγάλες επιτυχίες περιστέλλεται είναι πολύ περπάτημα.

Του Αναστάσιος χρειάζεται πορτρέτα όλα σ’ αγαπάνε πολύ αγαπημένο της χαλυβουργικής και μπαλάντες όλων εποχών στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Το 2007 γράφει το δίσκο βιώματα στιγμές που μου πήρες μαζί σου όλα αλλά σίγουρα ξέρεις διασπαρμένα της γειτονιάς χιλιάδες τέσσερις λόγω της κουβέντας μαζί σου ζητάς πολλά σκέψη μου χιλιάδες 2 h τηλεφωνικά από το δίσκο μια αγάπη δεν τελειώνει μ’ένα χωρισμό. Συνοικισμοί δίσκους αγάπη πολύ παράξενη εντάξει μόνη απάντησε μου φηφίσουν απάντησε από δω και πέρα τα χορευτικά απωθημένα μια βραδιά στο Ποσειδώνειο 15 καλύτερα σε δύο κόσμους γιατί κλαις είναι Αμερική ακούσεις τους οποίους έχει κυκλοφορήσει. Ο Σταμάτης Γονίδης δηλώνει πολλές συναντήσεις εργασίαςκάθισμα Fix live και να μεγαλώνει μεγάλη πρεμιέρα. Μπορεί να καταγραφεί Ικτίνο μαγαζί του Κελαντώνης προσέφερε θέαμα.
Παλιότερα σχήματα Fix

Fix live Οικονομόπουλος

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έγινε σε όλους μας γνωστός μέσα από το τηλεοπτικό talent show Dream Show. Τόσο οι κριτές όσο και ο κόσμος αγάπησαν αμέσως αυτόν τον τόσο νέο και ταλαντούχο τραγουδιστή.

Η πορεία του στον χώρο της μουσικής δεν θα μπορούσε παρά να είναι ανοδική. Έχει ερμηνεύσει αξιαγάπητα τραγούδια όπως το “Ησυχία”, το “Ώρα να πηγαίνω”, το “Εξαιτίας σου” και άλλα πολλά.

Fix live Παπαδοπούλου

Η Λένα Παπαδοπούλου να ανέβει στην Θεσσαλονίκη στο Fix live. Αρχικά, πρέπει να αναφέρουμε πως η ερμηνεύτρια βρισκόταν και πέρυσι στην συμπρωτεύουσα και η προσέλευση στο νυχτερινό κέντρο ήταν κάθε βράδυ μεγάλη.
Η Λένα είναι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά και από μικρή ασχολήθηκε με το τραγούδι επαγγελματικά.

Ο πρώτος της προσωπικός δίσκος φέρει τον τίτλο “Θέλω τρέλα” και κυκλοφόρησε το 1996. Αμέσως όλοι αντιληφθήκαμε πως η καλλιτέχνης αυτή θα έχει μεγάλη καριέρα. Έτσι και έγινε και η Λένα Παπαδοπούλου έγινε αγαπητή στο κοινό λόγω της φωνής της αλλά και της εμφάνισης της.

Πολύ γνωστά τραγούδια τα οποία έχει ερμηνεύσει η Λένα είναι το “Τι ρόλο παίζω”, το “Που πήγε”, το “Άσε με” και άλλα πολλά. Στην σκηνή του Fix live θα ερμηνεύσει αυτά και άλλα πολλά. Ο κόσμος θα την αποθεώσει για ακόμη μία φορά.
Μαζί με την Λένα Παπαδοπούλου στην σκηνή θα βρίσκεται ο νεαρός Χρήστος Ανδριανός αλλά και ο πολύ γνωστός dj Τάσος Ριζόπουλος.

Ο Χρήστος Ανδριανός είναι νέος στον χώρο της μουσικής όμως με μεγάλο ταλέντο. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα μας χαρίσει εξαιρετικές ερμηνείες.
Ο Τάσος Ριζόπουλος με την σειρά του θα επιλέξει για εσάς τραγούδια που θα σας διασκεδάσουν και θα εκτοξεύσουν το κέφι στα ύψη.

Γονίδης Θεσσαλονίκη Fix

Η δισκογραφία του Σταμάτη Γονίδη είναι πάρα πολύ μεγάλη ξεκίνησαν το 1986 με τον πρώτο του δίσκο με την επωνυμία προηγείσαι έρωτα μου θέλω το 1988 συνεχίζει με το δίσκο εσύ που δηλώνεις γυναίκα μου. Έπειτα ο Σταμάτης Γονίδης βγάζει τον επόμενο δίσκο την επόμενη χρονιά με την επωνυμία θα με χρειαστείς ενώ το 1999 ακολουθούν δύο καινούρια άλμπουμ που έχουν το όνομα εγώ είμαι που σε παίρνω τηλέφωνο και 1991 μόνο σε διπλό κρεβάτι που γινόταν αργά το bestseller και πολλές φορές πλατινένιο.
Το 1991 κυκλοφορεί το δίσκο πρώτο τραπέζι Λαρίσης τις κουμπάρες όπου είναι μια λαϊκή ηχογράφηση που έχει κάνει ο Σταμάτης Γονίδης από τισ πιο γνωστές του επιτυχίες μέχρι εκείνο το διάστημα . Ακολουθούν η χρυσή ενδιαφέρον ασέλγειας σε σένα θέλω μόνο γιατί κλαις νησιώτικα θα 15 καλύτερος τρόπος 95 ενώ ηχογραφεί μια πολύ ωραία συναυλία την οποία κάνει στο Ποσειδώνειο live stage που βρίσκεται επί της Βουλιαγμένης λεωφόρο Ποσειδώνος την παραλιακή.

Fix

Ακολουθεί τα απωθημένα τα χορευτικά νύφη σου λέω αγάπη παράξενη ενώ γενικά χιλιάδες το cd με την επωνυμία Γονίδης που είναι και το τραγούδι το ομόφωνο. Έχεις μια λαμπρή καριέρα σε Θεσσαλονίκη Αθήνα και εξωτερικό με πολλές συναυλίες στις οποίες δίνει Σταμάτης Γονίδης και ο κόσμος παιδί να απολαύσει το μεγάλο καλλιτέχνη οποίος συναυλία του δημιουργήσω doubt. Δεν είσαι λαϊκή φωνή μεγάλα και γνωστά τραγούδια ερμηνεύονται από τα χείλη του Σταμάτη Γονίδη να το μοναδικό τρόπο που αυτός γνωρίζει.
Ακολουθούν οι δίσκοι έχω πετάξει μαζί σου βιώματα στιγμές που πήρες όλα σαγαπανε μαζί με μπαλάντες πιο μαζί οπότε σε θέλω και πέστο έτσι φτάσαμε μέχρι σήμερα που τη σεζόν 1015 θα μας γονείς ανεβαίνει Σαλονίκη για να φαίνεται πάνω Η Θερμή Διασκέδαση Της Πόλης.

Στο πλευρότου θα βρίσκεται, ο Τσαλίκης ο οποίος την περσινή σεζόν τραγουδούσε στο καραμέλα live Θεσσαλονίκης στην Αθήνα. Ώστε μας γονείς και πολύ καιρό να ανέβει Θεσσαλονίκη κατά το οποίο σίγουρα ο κόσμος ανυπομονησία περιμένει να δει και οι ίδιοι έχει τεράστια ζήτηση το πρόγραμμα.
Μπορεί να κάνετε την κρατήσεις για το Σταμάτη Γονίδη στο τηλέφωνο του μαγαζιού πιο να είναι μέσα από το site μας με άμεσή επιβεβαίωση της κράτησης σας. Τιμή φιάλης για το μαγαζί στα 160/4 άτομα ενώ υπάρχει φοιτητική φιάλης 130 ανά έξι άτομα και το ποτό στο μπαρ να 15 € το άτομο.

Fix Live Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή είναι μία από τις πιο αγαπημένες και ταλαντούχες τραγουδίστριες στην Ελλάδα. Από μικρή ασχολήθηκε με το τραγούδι και τα πρώτα της βήματα τα έκανε στην Θεσσαλονίκη.

Στην Αθήνα έχει εμφανιστεί σε όλα τα μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά και οι θαυμαστές της είναι πολλοί. Στην σκηνή του Fix live θα την ακούσουμε να ερμηνεύει το “Χάνω εσένα”, το “Θα ΄θελα”, το “Κάνε κάτι” και άλλα.
Το ντουέτο με τον Νίκο Οικονομόπουλο είναι αυτό που θα κλέψει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το αμφιθεατρικό του σχήμα προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες πανοραμική θέα και έτσι μπορούν όλοι να παρακολουθούν τους αγαπημένους τους τραγουδιστές χωρίς εμπόδια.Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το Fix live έχει χωρητικότητα περίπου 2500 ατόμων.Το καλοκαίρι το νυχτερινό κέντρο δεν σταματά να λειτουργεί καθώς η οροφή ανοίγει και έτσι τα βράδια από μαγικά γίνονται έναστρα.
Τα υπερσύγχρονα φώτα που επέλεξε να βάλει το Fix live κλέβουν τις παραστάσεις και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ονειρεμένη.

Από την πίστα του νυχτερινού κέντρου έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.Κάποιοι απο αυτούς τους καλλιτέχνες είναι ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Μαζωνάκης,ο Νίκος Κουρκούλης,η Πάολα,ο Νίκος Οικονομόπουλος αλλά και πολλοί άλλοι.
Η διασκέδαση κάθε βράδυ λειτουργίας του Fix live είναι σίγουρη και ο κόσμος το επιλέγει για να χορέψει και να ξενυχτήσει παρέα με τους αγαπημένους του τραγουδιστές.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε όμως και την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρεται σε όλους του τους θαμώνες αλλά και στα πλούσια εδέσματα που συνοδεύουν το ποτό. Η εμπειρία σας στο Fix live θα είναι εγγυημένα η καλύτερη χάρη στον υπέροχο χώρο αλλά και στο πρόγραμμα που είναι κάθε φορά εκπληκτικό.

Share Button