FRANGELICO ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ
5 14 votes
Share Button

FRANGELICO ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τηλέφωνα: 2103001256 - 6978469465

FRANGELICO ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ
5 14 votes

Ο ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ξεκινάει στο Frangelico φέτος.  Είναι ένας αξιόλογος καλλιτέχνης του ελληνικού πενταγράμμου. Ο ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ καταφέρνει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου αποκλειστικά και μόνο με την φωνή του. Βέβαια καθόλου ευκαταφρόνητη δεν είναι και η σκηνική παρουσία του ερμηνευή.

Ο τραγουδιστής έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με σπουδαίους καλλιτέχνες και φυσικά έχει ερμηνεύσει εξαιρετικά τραγούδια.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2103001256 , 6978469465 whats up.
Ανοιχτά : Πέμπτη έως Σαββάτο
Φιάλη 150/4 ατ
Φοιτητική Φιάλη Πέμπτη 120/6 ατ, Παρασκευή 130/6 ατ , Σαββάτο δεν έχει φοιτητικό

FRANGELICO ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

Την φετινή χρονιά θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε Χολίδης  στο νυχτερινό κέντρο φραντζελικο.

FRANGELICO

Ο ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ με την σειρά του έχει ερμηνεύσει τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε Η χροιά της φωνής του είναι ιδιαίτερη και η πορεία του στην ελληνική μουσική βιομηχανία αναμένεται μεγάλη. Το ίδιο θα κάνει και στο μαγαζι κάθε Τετάρτη έως Σάββατο.

Το μαγαζί είναι ένα νυχτερινό κέντρο που βρίσκεται στο Καλαμάκι, στην Αθήνα. Οι θαμώνες του μαγαζιού είναι πολλοί και οι Αθηναίοι στηρίζουν το νυχτερινό μαγαζί διότι το αγαπούν ιδιαίτερα.

Frangelico Χάρτης Διεύθυνση

παλαιοτερα σχηματα

FRANGELICO Χολίδης 2017 2018

Ο Χολίδηςθα είναι το νέο μεγάλο όνομα που θα ξεκινήσει σύντομα στο μαγαζί Στην σκηνή του Frangelico χολιδης έχουν βρεθεί πολλά από τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας όπως ο Γονίδης,Αρσενίου,Χατζίδου, Γιώργος Γιαννιάς, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Αντρέας Στάμος και άλλοι. Η διακόσμηση του νυχτερινού κέντρου είναι εξαιρετική και ο χώρος είναι άρτια διαμορφωμένος.

Χολίδης ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017

Εκεί που όλα είναι ήσυχα και που νομίζουμε πως τίποτα δεν μπορεί να ανατραπεί έρχεται το φοβερό και χωρίς προηγούμενο σχήμα της Άνοιξης του 2016 για να μας ταράξει την καθημερινότητα. Από τις 4 Μαρτίου και για κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σαββάτο ο Σταμάτης Γονίδης, ο Σάκης Αρσενίου και η Ελένη Χατζίδου ενώνουν της δυνάμεις του σε μια από της μεγαλύτερες νυχτερινές πίστες της Αθήνας.
Ο φετινός χειμώνας αναμένεται ιδιαίτερα μαγικός αφού τα περισσότερα νυχτερινά μαγαζιά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα έχουν ανακοινώσει τις συνεργασίες για τη φετινή σεζόν. Τα περισσότερα σχήματα έχουν ανακοινώσει τις συνεργασίες τους αλλά μία από αυτές αποτελεί τη μεγαλύτερη έκπληξη. Στο νυχτερινό Frangelico θα πραγματοποιήσουν τις εμφανίσεις τους δύο ιδιαίτερα αγαπητοι καλλιτέχνες.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα αποτελούν το πιο καυτό συνδυασμό για τη φετινή χειμερινή σεζόν 2016 – 2017. Οι θαυμαστές τους περιμένουν με μεγάλη αγωνία την πρεμιέρα τους που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο καιοι εμφανίσεις τους θα συνεχιστουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο νυχτερινό μαγαζί Frangelico η διεύθυνση του μαγαζιού βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 142 με Πέτρου Ράλλη. Το νυχτερινό μαγαζί Frangelico γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία τον περσινό χειμώνα όπου στη μουσική σκηνή πραγματοποιούσε το μουσικό του πρόγραμμα ο αγαπημένος μας ερμηνευτής Νίκος Βέρτης.

FRANGELICO Μπουζουκια

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που πραγματοποίησε ο Νίκος Βέρτης για δύο συνεχόμενες σεζόν στο Frangelico το νυχτερινό κέντρο φιλοδοξεί η επιτυχία αυτή να συνεχιστεί με τη συνεργασία που έρχεται να απογειώσει τις νύχτες της Αθήνας ο συνδυασμός της Πάολας με το Σάκη Ρουβά κάθε άλλο παρά μοναδική θα μπορούσε να είναι. Είναι σίγουρο ότι με το συνδυασμό αυτο το Frangelico  θα γνωρίσει μεγάλες δόξες και η επιτυχία είναι αδιαμφισβήτητα γεγονός. Στο Frangelico  έχουν εμφανιστεί στη μουσική σκηνή του πάρα πολύ σπουδαίοι ερμηνευτές κάποιοι από αυτούς είναι οι εξής Γιάννης Πλούταρχος ,Νατάσα Θεοδωρίδου ,Πέγκυ Ζήνα ,Δημήτρης Μητροπάνος και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες που οδήγησαν το Frangelico σε ένα από τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.

Το όνομα της Πάολας ακολουθεί μια μακρά πορεία καριέρας στο μουσικό στερέωμα αφού εδώ και 10 χρόνια και παραπάνω δίνει όλο της το είναι για να διασκεδάσει τους θαυμαστές της. Το όνομά της αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της νύχτας και σε κάθετη της συνεργασία όλοι μιλούν για αυτή. Οι επιτυχίες της είναι αμέτρητες και η εξαιρετική χροιά της φωνής της την εναποθέτει στη λίστα με τα μεγαλύτερα ονόματα λαϊκών τραγουδιστών της χώρας. Οι θαυμαστές της την ακολουθούν σε κάθε της βήμα και τη στηρίζουν σε κάθε εμφάνισή της. Η συνεργασία της με τον γνωστό επιχειρηματία  έληξε χαρις της συνεργασίας της με τον Σάκη Ρουβά.

FRANGELICO Παραλιακή

Ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε με μεγάλο ενθουσιασμό στο κοινό του τη συνεργασία του με την Πάολα όταν έκανε τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο Ακρωτήρι. Στο Frangelico αναμένεται η Πάολα με τον Σάκη Ρουβά να γράψουν τη δική τους ιστορία και να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσειςμε τη συνεργασία τους και τις εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσουν στη μουσική σκηνή. Η καρδιά της διασκέδασης θα χτυπάει για τη φετινή χειμερινή σεζόν 2016 – 2017 στο νυχτερινό μαγαζί όπου ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα θα είναι το πιο καυτό δίδυμο και αναμφίβολα το κορυφαίο σχήμα της σεζόν αυτής.

Οι αγαπημένοι μας ερμηνευτές υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να κάνουν ότι μπορούν για να διασκεδάσουν το φανατικό κοινό τους και να τους οδηγήσουν στην κορύφωση της διασκέδασης και του κεφιού με πολύ χορό και τραγούδι έως τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας. Αναμένεται ξέφρενο πάρτι ακούγοντας και χορεύοντας τις αγαπημένες επιτυχίες των ερμηνευτών Σάκη Ρουβά και Πάολας. Το νυχτερινό μαγαζί διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα και η ιδιαίτερα καλή εξυπηρέτηση που θα δεχτεί το κοινό από το προσωπικόείναι αξιοζήλευτη γιατί σίγουρα θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Ο Σάκης Ρουβάς αλλά και η Πάολα απογειώνουν και οδηγούν στην κορυφή την καριέρα τους καθώς με τη συνεργασία αυτή θα βάλουν φωτιά στις νύχτες της Αθήνας.

FRANGELICO live clubbing

Για τη φετινή χειμερινή σεζόν 2016 – 2017 ο έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς θα συνεργαστεί μαζί με τη μία και μοναδική Πάολα οι εμφανίσεις τους θα πραγματοποιηθούν στο νυχτερινό μαγαζί Frangelico  .Οι εμφανίσεις τους θα ξεκινήσουν από το Νοέμβριο και κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι πύλες στο μαγαζί Frangelico θα είναι ανοιχτές για όλους τους επισκέπτες και τους θαυμαστές τους. Οι δύο πολύ αγαπημένοι ερμηνευτές είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι που θα τραγουδήσουν παρέα στη σκηνή του νυχτερινού μαγαζιού διασκέδασης κέντρο Αθηνών.

Η συνεργασία του Σάκη Ρουβά και της Πάολας για φέτος το χειμώνα αποτελεί έκπληξη για όλους. Ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Πάολα στο νυχτερινό μαγαζί όπου πραγματοποιούσε τις εμφανίσεις του στο ακρωτήρι αμέσως μετά την ανάδειξη του  νικητή του X factor. Η αποκάλυψη αυτή εξέπληξε ευχάριστα τους πάντες. Ραντεβού με όλους τους θαυμαστές της Πάολας και του Σάκη Ρουβά δίνουμε στο κέντρο Αθηνών. Το νυχτερινό κέντρο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας στη διασταύρωση της οδού Πειραιώς με Πέτρου Ράλλη. Ο χώρος που διαθέτει είναι εκπληκτικόςκαι με μεγάλη χωρητικότητα. Το Frangelico αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά νυχτερινά κέντρα της πρωτεύουσας. Στη σκηνή του έχει φιλοξενήσει κάποιους από τους μεγαλύτερους έλληνες τραγουδιστές. Κάποιοι απ’ αυτούς είναι ο Δημήτρης Μητροπάνος, Πέγκυ Ζήνα, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιάννης Πλούταρχος και πάρα πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ FRANGELICO

Τον περασμένο χειμώνα έκανε τις εμφανίσεις του στο Frangelico ο Νίκος Βέρτης. Για φέτος παραδίδει τα ηνία μετά από μία μαγική σεζόν σε δύο υπέροχους και εξαιρετικούς καλλιτέχνες που υπόσχονται με τη σειρά τους να γράψουν ιστορία στο κέντρο αυτό. Τη συνεργασία αυτή αναμένουν με μεγάλη αγάπη και ενδιαφέρον οι θαυμαστές του Σάκη Ρουβά και της Πάολας. Οι δύο καλλιτέχνες έρχονται με μοναδικό όπλο την ενέργεια που τους διακατέχει και την αγάπη τους για το τραγούδι να καταπλήξουν το πλήθος και να κορυφώσουν τη διασκέδαση στις νύχτες της πρωτεύουσας.

FRANGELICO κρατησεις σχηματα

Το δίδυμο Σάκης Ρουβάς και Πάολα υπόσχεται μια σεζόν γεμάτη εκπλήξεις και μοναδικές αξέχαστες εμπειρίες γεμάτες χορό και τραγούδι. Το νυχτερινό μαγαζί Frangelico έκανε την εμφάνισή του στην Αθήνα το 2005 και όπως ήταν αναμενόμενο από την πρώτη στιγμή έδειξε πως θα έχει καθοριστικό ρόλο και θα παραμείνει για καιρό στο μουσικό στερέωμα και  στις πρώτες επιλογές των κατοίκων της Αθήνας. Το Frangelico  φιλοδοξεί και φέτος όπως και την περσινή σεζόν η μεγάλη επιτυχία πουγνώρισε ο Νίκος Βέρτης να απογειωθεί με τη συνεργασία του Σάκη Ρουβά και της Πάολας.

Αναμφίβολα το δίδυμο αυτό προορίζεται για την κορυφή και σίγουρα θα εκτοξεύσει στα ύψη την καριέρα του Σάκη Ρουβά και της Πάολας και θα διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία που κέρδισε το  ανάμεσα σε πολλά άλλα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Φέτος το χειμώνα το πιο καυτό δίδυμο έρχεται στο Frangelico  για να δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα γιορτής. Ο Σάκης Ρουβάς αλλά και η Πάολα διαθέτουν ένα πολύ μεγάλο φανατικό κοινό το οποίο τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα και σε κάθε τους εμφάνιση είναι εκεί για να τους στηρίξει αλλά και να διασκεδάσει με τις επιτυχίες τους. Λαοθάλασσα λοιπόν αναμένεται έξω από τις πόρτες του νυχτερινού μαγαζιού Frangelico σε όλες τις εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσουν οι δύο ερμηνευτές κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Share Button