Home / 2020 / MAMOUNIA LIVE ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
mamounia
mamounia

MAMOUNIA LIVE ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

Τηλέφωνο mamounia live  2310626571

Ο Μαργαρίτης ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο μαγαζί Mamounia Live μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του σε κατάστημα  στην Αθήνα.  Αρχικά, ο Μαργαρίτης όλα αυτά τα χρόνια μαγεύει τους θαυμαστές της με την μελωδική της φωνή αλλά και με την εντυπωσιακή της παρουσία. Ακόμη, ο Μαργαρίτης   έχει ξανά εμφανιστεί στα Μαμούνια live και η επιτυχία που είχε σημειώσει ήταν μεγάλη.

Μαμούνια Live  2018 Θεσσαλονικη

Στον μεγάλο πολυχώρο της Βίλκα βρίσκεται το νυχτερινό κέντρο Μαμούνια. Αρχικά, πρέπει να αναφερθούμε στην κομβική τοποθέτηση του μαγαζιού καθώς είναι πολύ κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, αξίζει να τονίσουμε πως τα Μαμούνια live αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή για νυχτερινή διασκέδαση. Οι επισκέπτες κάθε βράδυ λειτουργίας του κέντρου είναι πολύς και το κέφι εκτοξεύεται στα ύψη κάθε φορά.

Πολλά λαικά ονόματα θα τραγουδήσουν στο πρώτο πρόγραμμα με μεγάλη πείρα στο χώρο του τραγουδιού. Το μαγαζί mamounia live μας έχει συνηθίσει άλλωστε σε σπουδαία ονόματα και αυτό αναμένεται γίνει και με το παρόν σχήμα . Έχουνε περάσει πολλοί σπουδαίοι καλλιτέχνες από το νυχτερινό κατάστημα  όπως η Φανή Δρακοπούλου , ο Πάολα , ο Στάμος , η Κολέτσα και πάρα πολλά άλλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Μαγαζί με τεράστια ιστορία στο χώρο της λαικής νυχτερινής διασκέδασης το μαγαζί ετοιμάζεται να σας προσφέρει και πάλι πολύ ποιοτικό πρόγραμμα για να περάσετε εγγυημένα καλά εσείς και η παρέα σας.

Μαμούνια Live Μπουζούκια  Πρεμιέρα Έναρξη

Έναρξη 3-2-18

Μαμούνια Live Τιμές – Τιμή Φιάλης

Τιμή Φιάλης 150 / 4 άτομα

Μαμούνια Live Ποτό εισόδου Μπαρ

15 ευρώ το άτομο χωρίς κράτηση

Μαμούνια Live Ποιοι τραγουδάνε

Τραγουδούν Μαργαρίτης

Μαμούνια Live Ανοιχτά – Ημέρες Λειτουργίας Χειμώνας  2018

Ανοιχτά Παρασκευή – Σαββάτο

Δείτε επίσης όλα τα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Μαμούνια Live Περιοχή Οδός Διεύθυνση

Περιοχή Σφαγεία Θεσσαλονίκη

Μαμούνια Live Ώρα προσέλευσης

Ώρα προσέλευσης 23:20

Μαμούνια Live Τηλέφωνο Κρατήσεων

Τηλέφωνο κρατήσεων : 2310626571 , 6978469465 whats up

Mamounia Live Θεσσαλονίκη

Μαμούνια Live Μπουζούκια Videos

Mamounia Live Χάρτης Διεύθυνση


ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ:

Λένα Παπαδοπούλου Γιασεμής Βίλκα Live

mamounia live  – Στο μαγαζί θα τραγουδάει η Λένα Παπαδοπούλου . Στα μαμούνια Live έχουν φιλοξενηθεί τα μεγαλύτερα ονόματα και πολλοί καλλιτέχνες έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους. Με άνετο πάρκινγκ , μοναδική εξυπηρέτηση και πολύ σύγχρονο design τα Μαμούνια Live σας προκαλούν να τα ανακαλύψετε σε ένα χώρο περίπου 700 θέσεων. Γιασεμής μαζί με Λένα Παπαδοπούλου δηλώνουν πολύ ευχαριστοιμένοι για τη νέα τους αυτή συνεργασία και ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα στην πίστα του Μαμούνια Live προκειμένου να περάσει καλά ο κόσμος . Είναι να πούμε η πρώτη φορά που συνεργάζονται οι δύο σπουδαίαοι καλλιτέχνες στην ίδια σκηνή και θα δούμε ένα πολύ σπουδαίο πρόγραμμα .

Μαμούνια Live Γιασεμής

Στο μαγαζί θα είναι και ο Γιώργος Γιασεμής.
Τα πλέον παραδοσιακά μπουζούκια Θεσσαλονίκη βρίσκονται στην περιοχή σφαγεία και λέγονται Μαμούνια Live. Όλοι οι λάτρεις των μπουζουκιών έχουν έρθει στα Μαμούνια Live για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Το πρόγραμμα αναμένεται να πάει για όλη τη διάρκεια της σεζόν 2016 2017 καθώς η ζήτηση είναι πάρα πολύ από το κόσμο ο οποίο θα προσελεύσει να δεί από κοντά το σχήμα της σεζόν. Είναι η πρώτη φορά που οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους στην ίδια πίστα και αναμένεται να δούμε ένα μοναδικό ντουέτο. Ο Γιώργος Γιασεμής τραγουδούσε δύο συνεχόμε να χρόνια στο νυχτερινό κατάστημα  μούσες με τεράστια επιτυχία.

Τι μπορεί να πει κανείς για τα μαμούνια live ένα μαγαζί ιστορία 25 χρονών και στο χώρο της σημερινής διασκέδασης περίμενα το ανακαλύψετε και φέτος στην περιοχή της 26 Οκτωβρίου σφαγεία μέσα στο χώρο της Β σε ένα διαφορετικό περιβάλλον από θάβομαι συνηθίσει στα κέντρα βρίσκεται το μαγαζί μαμούνια live.
Έχει φιλοξενήσει το μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου και μάθει χαρίσει αξέχαστες βραδιές.
Ένα μαγαζί που έχει συνδέσει το όνομά του με το σπίτι χυμένες νύχτες στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης πολλά μεγάλα ονόματα έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους από το μαγαζί μαμούνια live και συνέχισαν έπειτα σε μεγάλες πίστες στη Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.
Το μαγαζί δουλεύει συνεχόμενα 25 χρόνια με πολύ μεγάλη επιτυχία ενώ ο χορός του είναι ιδανικός για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση κοινωνική bachelor κομμώσεις και άλλα.
Όπως επίσης μπορεί να γίνει ενοικίαση και να είμαι τελευταίοι για τη δική σας η κοινωνική εκδήλωση.Φέτος το μαγαζί έκανε έναρξη ο Βαλάντης με την Κολέτσα τη σεζόν 2015 σε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα το οποίο μας ανεβάσει στα ύψη με τις αξέχαστες επιτυχίες του Βαλάντη. Πολύ λουλουδοπόλεμος χώρος πάνω στο τραπέζι στο μπαρ συνθέτουν ένα σκηνικό το οποίο είναι μοναδικό και δύσκολο το βρίσκεις είναι κοινές πίστες της πόλης της Αθήνας.
Το μαγαζί έχει χωρητικότητα 800 άτομα και έχει μόνο πλατεία καθώς είναι αμφιθεατρικό το μαγαζί διαθέτει μεγάλους καναπέδες μπροστά και τραπέζια ενώ πραγματικά έχει stand και τραπέζια τεσσάρια ή Εξάρχεια. Η προσέγγιση του μαγαζιού είναι πολύ εύκολη μέσω λεωφορείου το 31 τοπίο στις αφήνει μπροστά στο μαγαζί στη στάση βρήκα.
Το μαγαζί πολύ προσιτές τιμές στα 1214 άτομα είναι η απλή φιάλη ενώ υπάρχουν φοιτητικά πακέτα τα οποία είναι στα 100 € ανά έξι άτομα δηλαδή βγαίνει περίπου 15 € το άτομο.Να πούμε και την ιστορία ότι στο μαγαζί έχουν τραγουδήσει μεγάλα ονόματα όπως είναι η Πάολα όπως είναι Πανταζής η Φανή Δρακοπούλου και τόσα άλλα μέλη των ομάδων τα οποία έχουν ανεβάσει το μαγαζί και αποτελέσει κίνητρο για να την εξής καριέρας τους . Τι μπορεί να πει κανείς για τη μεγάλη Χριστίνα Κολέτσα.

Mamounia Live Κολέτσα

Η μοναδική Χριστίνα Κολέτσα γεννήθηκε το 1980 στην περιοχή της Βέροιας και από πολύ μικρή ηλικία από τα 24 και όλα ξεκίνησαν τραγουδάειras γενικά με το τραγούδι το λαϊκό σαν χόμπι. Έπειτα ξεκίνησε στη σχολή δημοσιογραφίας και εμφανιζόταν σε τοπικά κανάλια της πόλης το 2006 πήγε στο fame story και έπειτα ξεκίνησε τη συνεργασία της με νύχτα με νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης κυρίως αλλά και της Αθήνας.
Έκανε πολλές συνεργασίες όπως θέλουμε τους μάστερ τέμπο κυκλοφορείτε χιλιάδες 91 single με τέσσερα τραγούδια και συνεχίζεται να εμφανίζεται στον χθεσινό κέντρο μαμούνια για αρκετές σεζόν.

Mamounia Live Βαλάντης

Ο Βαλάντης γεννήθηκε μεγάλωσα στη Ρόδο σπουδάζει ασχοληθεί και με το τραγούδι ενώ η πρώτη σεζόν που ξεκίνησε να τραγουδάει center να κέντρα της Αθήνας εμπεριέχει 994 στον κίτρινο κέντρο Romeo wife. Συνεργάστηκε με πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες κέφια φέρνω μαγαζί Ρωμαίο ενώ έκανε συνεργασία με την μηνός ή για δισκογραφικό συμβόλαιο.
Επανακυκλοφόρησε πολλά cd με μεγάλες επιτυχίες που γίνανε πολυαγαπημένα ενώ τραγούδησε σε νυχτερινά κέντρα όπως είναι το Ποσειδώνειο τα μαμούνια Θεσσαλονίκης και συνεργάστηκε στο θέατρο Θεσσαλονίκη το Γιώργο Αλκαίο με τον Πανταζή με τη Ρούλα Κορομηλά που εμφανιζότανε + η παρουσία έγινε κυρίως γνωστός με το τραγούδι Susser το οποίο έγινε τεράστια επιτυχία με αυτό τον τρόπο συνεργάστηκε με το Γιώργο Θεοφάνους τη Ναταλία Γερμανού και πολλούς άλλους.
Επτά κυκλοφόρησε πολλές μεγάλες επιτυχίες όπως εγώ σε σκέφτομαι εγώ θέλω κρατάμε μέχρι την άκρη του κόσμου άρωμα το οποίο και έχει γράψει πολλά τραγούδια το πέρα ο Σταμάτης Γονίδης.

Mamounia Drakopoulou

Η Φανή Δρακοπούλου γεννήθηκε μεγάλωσε στην Αιτωλοακαρνανία το 1982 και από μικρή ήθελα να γίνω τραγουδίστρια ξεκίνησε να εμφανίζεται σε ένα κέντρο της Θεσσαλονίκης και Αθήνας σε πολύ μικρή ηλικία και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γνωστές πίστες αφού μετά αφού κυκλοφόρησε τη μεγάλη επιτυχία θέλω να τα πιω.
Το 2007 η Φανή συνεργάζεται με το Γιώργο Μαζωνάκη Rita Jam στο δεύτερο κέντρο θάλασσα και καριέρες πλέον απογειώνονται. Έκανε πολύ μεγάλες συνεργασίες στην Ιερά Οδός με τον Μπάριο ενώ έχει εμφανιστεί ζητηθείpossibility Θεσσαλονίκη τα μαμούνια live τα άστρα live και πολλά άλλα.
Το 2007 ξεκινάει συνεργασίες μαζί με το Θάνο Πετρέλη και το 2008 ηχογραφεί ένα νέο δίσκο με τίτλο αγάπης θα πιει όπου υπάρχουν πολλοί καταξιωμένοι και γνωστοί συνθέτες όπως είναι ο Τάσος Παναγής Παρασίδης ο Γαβριηλίδης ο Λυμπέρης ο Κυφωνίδης Γιάννης Πουπάκης δείξει ο Γρηγόρης Τρυφωνίδης και πολλοί ακόμα 2008 συνεργάτες τον δεύτερο κέντρο Ρόδος μας με τον Χρήστο Βολίδη και κυκλοφορεί μετά από λίγες μέρες νέο κομμάτι το οποίο λέγεται δεν αντέχω το 2013 συνεχίζουν το δικό εκκρεμότητες όπου γίνεται ανάρπαστο και πολλές φορές πετυχημένα.
Να πούμε ενώ λείπεις ότι φαρέτρα Γώγου έχει κυκλοφορήσει τα Φανή Δρακοπούλου χιλιάδες 6π του 2007 ενώ 2000 συνεχίζουν το δίσκο αγάπη θα πει του 2009 κάνει μια συλλογή τον προκομμένο δίσκων με την επωνυμία μπες στο 2009 συνεχίζει με το cd δύο ζωές ενώ παράλληλα έχει συμπληρώσει πολλά σινγκλς όπως είναι αυτό του 2009 με την ονομασία δύο και το πως μπορεί 2012.

 

Μαμούνια Χρήστος Κυπριανίδης

Με την σειρά του ο Χρήστος Κυπριανίδης είναι ένα νέο ταλαντούχο παιδί γεμάτο όνειρα. Ο Χρήστος πέρυσι εμφανιζόταν στις Μούσες εν Χορώ και ο κόσμος τον αγάπησε αμέσως. Την χειμερινή σεζόν στα Μαμούνια ο Χρήστος θα ερμηνεύσει το τραγούδι του με τίτλο “Μη μου λες” αλλά και πολλά ακόμα τραγούδια γνωστών ερμηνευτών.

Μαμούνια Σάκης Βέρρος

Ο Σάκης Βέρρος θα εμφανίζεται και πάλι στα Μαμούνια live και είναι βέβαιο πως οι εμφανίσεις του θα προκαλέσουν ποικίλα συναισθήματα. Στην σκηνή του κέντρου θα τραγουδήσει το “Άσε μας κουκλίτσα μου”, το οποίο έκανε μεγάλη επιτυχία.