Rate this post
Share Button

Mandola Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

Mandola Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

Εστιατόριο Mandola

  Σε ένα από τα πιο ιστορικά μέρη της Θεσσαλονίκης, τα Λαδάδικα, βρίσκεται το εστιατόριο Mandola. Κατ’ αρχήν, mandola είναι το πιο φημισμένο κέρασμα της Κεφαλονιάς. Πρόκειται λοιπόν για καραμελωμένο αμύγδαλο το οποίο διαθέτει κόκκινο χρώμα και φανταστική γεύση. Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου έχουν καταγωγή από τη Κεφαλονιά και μάλιστα ο Γιάννης Καρίκας είναι και ο σεφ.

 Επιπλέον, οι γεύσεις του εστιατορίου Mandola είναι παραδοσιακές και ξετρελαίνουν τους θαμώνες. Βέβαια υπάρχουν και πιάτα πιο gourmet τα οποία αγαπούν εξίσου οι θαμώνες. Το μενού είναι μεγάλο και από τα πολύ αγαπημένα πιάτα είναι το μπουρδέτο, το φρυγαδέλι, και η παστιτσάδα με κόκορα και πεκορίνο. Τα περισσότερα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα προέρχονται από τα Επτάνησα και έτσι τα φαγητά γίνονται ακόμη πιο νόστιμα. Εν συνεχεία, αξίζει να σημειώσουμε πως πρόσφατα το εστιατόριο Mandola πήρε βραβείο από το Tripadvisor city guides για το 2014 και το γεγονός αυτό αποδεικνύει την αγάπη του κόσμου. Βέβαια και η διακόσμηση του χώρου είναι πολύ όμορφη. Γήινα χρώματα επικρατούν και η λιτότητα συνδυάζεται με την πολυτέλεια. Το εστιατόριο Mandola ταξιδεύει τους επισκέπτες στο υπέροχο νησί της Κεφαλονιάς και τους χαρίζει ονειρεμένα γεύματα. Δοκιμάστε και εσείς τα παραδοσιακά πιάτα του εστιατορίου και είναι βέβαιο πως δεν θα το μετανιώσετε.

Πληροφορίες εστιατόριο Mandola

  1. Κουζίνα : ελληνική, μεσογειακή, παραδοσιακή
  2. Διεύθυνση : Κατούνη 19, Λαδάδικα, κέντρο
  3. Ωράριο λειτουργίας : 13:00-00:00

Θέλετε Φαγητό με ζωντανή μουσική ?

Δείτε τα διαθέσιμα διαθέσιμα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης…

Φωτογραφίες εστιατόριο Mandola

Mandola Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

Mandola Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

Mandola Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

Mandola Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

 

Mandola Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

Δείτε επίσης όλα τα :
Εστιατόρια Θεσσαλονίκη

Ταβέρνες Θεσσαλονίκη

Share Button

Related posts: