micro fix melas
micro fix melas

Micro Fix Θεσσαλονίκη

micro fix melas
micro fix melas

Τηλέφωνο 2310626571

Micro Fix Θεσσαλονίκη

Η τιμή φιάλη στο 120 € τέσσερα άτομα θα υπάρχουν αντίστοιχα φοιτητικά πακέτα για φοιτητές και ανέργους με την τιμή να κυμαίνεται στα 100 € /έξι από τη φιάλη. Η τιμή ποτού για τον παραχωρήσει κράτηση στα 10 € μόλις το άτομο και η ώρα προσέλευσης 11. Το κατάστημα Φιξ θα λειτουργεί κανονικά από Παρασκευή μέχρι Σάββατο και θα ανοίξει και ενδιάμεσες ημέρες για να υποδεχτεί εκδηλώσεις. Υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ περιμένει μαγαζιού και ιδιωτικό ακριβώς μπροστά στη την πρόσοψη.

Micro Fix Έναρξη Πρεμιέρα

Στο Micro Fix Θεσσαλονίκη αρχίζει το σχήμα του Ζαφείρης Μελάς  από τις 12-1-18

Micro Fix Τιμές – Τιμή φιάλης

Τιμή φιάλης 120/ 4

Φοιτητικό 100/6

Micro Fix Ωρα προσέλευσης

Ώρα Έναρξης 23:00

Δείτε επίσης όλα τα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Βρείτε Ξενοδοχεία δίπλα στο μαγαζί:

Booking.com

Micro Fix Τηλέφωνο κρατήσεων

Τηλέφωνο Κρατήσεων 2310 626571 , 6978469465

Micro Fix Μελάς Live Χειμώνας

Με τις επιτυχίες από τον σπουδαίο καλλιτέχνη οποίος αναμετρά μας ξεσηκώσουν τις επιτυχίες του αναμένεται να ακούσουμε στον Ικτίνο μαγαζί Φιξ το οποίο έχει φιλοξενήσει πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες παρελθόν.

Μελάς Θεσσαλονίκη  2017

Να πούμε ότι έχουν τραγουδήσει το φ ο Δήμος Αναστασιάδης  Παπαδόπουλου και άλλοι πολλοί σπουδαίοι καλλιτέχνες με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Ένα πολύ ζεστό μαγαζί το οποίο βρίσκεται μέσα στην περιοχή του Φιξ άνοιξε και περιμένει να διασκεδάσετε μαζί μας.Σπουδαίες επιτυχίες από τη δισκογραφική καριέρα του Ζαφείρη Μελά να μετά να πως με στον θερινό κατάστημα όπως είναι το μπιμπελό μου γεια σου μάνα Σαλονίκη μη μου πεις πως μ’αγαπάς γαμώ την καλοσύνη μου θα με εγώ αυτά που ήξερα γκόμενα ζαφειρένια σ’ αγαπάω κοίτα και πολλές άλλες μεγάλες επιτυχίες όλοι αγαπήσαμε και σίγο τραγουδήσαμε.

Micro Fix Τιμές

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης δηλώνει πολύ αγιασμένος για τη νέα αυτή συνεργασία η οποία ξεκινάει από τις εφτά 10ου και αναμένεται να κρατήσει για όλη τη σεζόν. Σπουδαία σχήματα θα είναι στη Θεσσαλονίκη και οποίοι στου ατόμων ανεβαίνει ψηλά παρόλαυτα ο Ζαφείρης Μελάς δηλώνει πολύ θυσιασμένος εμπορία στο Office και αυτό αναμένεται το δω από κοντά.Να πούμε ότι Ζαφείρης Μελάς είναι πολύ αγαπητός καλλιτέχνης στο ελληνικό κοινό έχει τραγουδήσει σχεδόν σόλο να κάνω μαγαζιά σε Θεσσαλονίκη Αθήνα έχει μια πολύ μεγάλη και να πει καριέρα ενώ οι πύργοι της Ξάνθης.

Fix Live Θεσσαλονίκη Μπουζούκια Μελάς

Από πολύ μικρή ηλικία τραγουδάει με το πολύ ζεστό το υφάκι σε μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά και είναι πάρα πολύ αγαπητός. Αποκτά πάρα πολλούς θαυμαστές να την Ελλάδα και το εξωτερικό και τραγουδάει σε ήθελα μαγαζιά σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και επαρχία το καλοκαίρι.

Micro Fix Video Photos

Micro Fix Χάρτης Διεύθυνση

26 Οκτωμβρίου μέσα στο Fix περιοχή Σφαγεία

Που εμφανίζεται ο Ζαφείρης Μελάς 2018

Στο Micro Fix Θεσσαλονίκη 2016 2017 μαζί με Εβίτα Σερέτη