Δείτε όλα τα διαθέσιμα σχήμα από τα μπουζούκια Θεσσαλονίκη αλλα και την πίστες Θεσσαλονίκη με ζωντανή μουσική. Τα σχήματα που έρχονται Θεσσαλονίκη και κλείνουν στα μαγαζιά Μπουζούκια Θεσσαλονίκη είναι διαθέσιμα για κράτηση και ενημερώνονται άμεσα.

Όλα τα μαγαζια μπουζούκια είναι η Πύλη Αξιού , τα Μαμούνια , η Μούσες , το Room 63 , το Παρασκήνιο , το stage live , το barbarella , το Fix live, το Voice Live Stage. Μαγαζιά καταξιωμένα στο χώρο της νυχτερινής Διασκέδασης φιλοξενουν τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνική μουσικής βιομηχανίας . Τα μεγαλήτερα σχήματα συνήθως ξεκινάνε στην Αθήνα και στη συνέχεια ανεβαίνουν Θεσσαλονίκη ή το ανάποδο .

Ονόματα μεγάλα όπως Ο Αργυρός , ο Γιάννης Πλούταρχος , η Πάολα , ο Βέρτης , ο Κιάμος , η Θεοδωρίδου , ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Μακρόπουλος , η Πέγκυ Ζήνα , ο Μαζωνάκης είναι μερικά από τα ονόματα που εμφανίστηκαν σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης το τελευταίο διάστημα. Στα παρακάτω μαγαζιά μπορείτε να δείτε τις τιμές και το πρόγραμμα των διαθέσιμων μπουζουκιών Θεσσαλονίκη 2017.

Share Button