Home / 2020 / Παρασκήνιο Live Θεσσαλονίκη Χρυσοχοίδης
paraskinio
paraskinio live

Παρασκήνιο Live Θεσσαλονίκη Χρυσοχοίδης

Το παρασκήνιο Live βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην κάτω τούμπα και πιο συγκεκριμένα στη Παπαναστασίου 60. Με  μοναδική εξυπηρέτηση και πολύ σύγχρονο design το Παρασκήνιο live θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα σας συνεπάρει με τις μοναδικές σκηνικές παρουσίες και όχι μόνο .
Το ρεμπετάδικο παρασκήνιο παίζει κυρίως λαϊκά και ρεμπέτικα ενώ το στήσιμο του θυμίζει κάτι από παλιά Θεσσαλονίκη. Κάθε Παρασκευή Σαββάτο ο Δημήτρης Χρυσοχοίδης  .

Παρασκήνιο Διαθέσιμες μέρες Ανοιχτά

Ανοιχτά : Πέμπτη -Σάββατο

Παρασκήνιο Διεύθυνση Οδός

Πόλη : Θεσσαλονίκη

Οδός: Παπαναστασίου 60

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 , 2311292485 , 6978469465.

Παρασκήνιο live Ώρα Προσέλευσης 2020

Ώρα : 23:30.

Δείτε επίσης όλα τα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Παρασκήνιο Live Φοιτητικές Βραδιές Ladies Night Τιμές

Πέμπτη :10 ευρω για τους ανδρες, 5 για τις γυναικες απεριόριστο κρασί , φιάλη 70/5

Παρασκευή : Απεριόριστο κρασί  ορεκτικά  και φρούτα  10€ για τους ανδρες , 5 για τις γυναικες απεριόριστο κρασί , φιάλη 70/5

Σαββάτο : Απεριόριστο κρασί ή ορεκτικά  και φρούτα 15€/ατ , φιάλη 90/5

παρασκήνιο live

Παρασκήνιο Live τιμή φιάλης

Τιμή Φιάλης : 90€/ 5 άτ.

Παρασκήνιο Live Τηλέφωνο Κρατήσεων

6978469465 what s up

Παρασκήνιο live Θεσσαλονίκη Τραγουδιστές

Μοναδικές φοιτητικές τιμές για όλους όλο το χρόνο το παρασκήνιο δεν μένει παρά να το επισκεφτείτε και να χορέψετε στη πίστα του.
Στο Παρασκήνιο μπορείτε να κάνετε την εκδήλωση σας όλο το χρόνο καθώς το μαγαζί είναι χωρητικότητας 650 θέσεων με πλατεία και θεωρείο και θεωρείτε από τα μεγαλύτερα μαγαζιά για νυχτερινή διασκέδαση στο κέντρο της πόλης.

Παρασκήνιο live 2019

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφερθούμε και στους καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν βρεθεί στην σκηνή του ρεμπετάδικου. Ο Αγάθωνας είναι ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες που έχει εμφανιστεί στο Παρασκήνιο και χάρισε σε όσους ήταν παρόντες αξέχαστες στιγμές. Φέτος, η μουσική ορχήστρα που βρίσκεται στο Παρασκήνιο έχει μεγάλο ρεπερτόριο και τα τραγούδια καλύπτουν όλα τα γούστα. Οι θαμώνες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ρεμπέτικα τραγούδια, λαϊκά αλλά και παραδοσιακά. Ο χορός ξεκινάει από νωρίς το βράδυ και σταματάει τις πρώτες πρωινές ώρες. Όλο το μαγαζί γίνεται κάθε βράδυ μια παρέα και διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Παρασκήνιο live Οδός Χάρτης Διεύθυνση

Χάρτης

Παρασκήνιο Live Video Photos:

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE Live Facebook

Το Παρασκήνιο σας περιμένει όλους και σας διαβεβαιώνει πως θα απολαύσετε την κάθε στιγμή και πως το μαγαζί αυτό θα γίνει το νέο σας αγαπημένο στέκι.
Παρασκήνιο live που βρίσκεται επί της Παπαναστασίου 60 απέναντι απ’ το Ιπποκράτειο. Το πρωί παρασκήνιο βρισκόταν στην 28η Οκτωβρίου που μετά μετονομάστηκε cinema live stage.

Ένα μαγαζί με ιστορία 20 και πλέον χρόνων το οποίο έχει γίνει συνώνυμο της διασκέδασης είναι Θεσσαλονίκη και φέτος και σε περιμένουμε κέρασμα σε ρυθμούς λαϊκούς μαγαζί ανοιχτό από Τετάρτη έως και Σάββατο την Τετάρτη έχει ladies night στο οποίο είναι πέντε €για τις γυναίκες απεριόριστο κρασί φρουτοσαλάτα και για τους άνδρες 10 € να είμαι καλή επιτυχία του Λέιντις Νάιτ μεταφέρθηκε την Πέμπτη όπου είναι πέντε €για τις γυναίκες 10 για τους άνδρες.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE Παρασκευή και Σάββατο είναι 15 € το άτομο το οποίο περιλαμβάνει περιόστεο βάζει φρουτοσαλάτα ορεκτικά ζεστά ανά τέσσερα άτομα πιατέλα. Η ώρα προσέλευσης στο παρασκήνιο είναι από τις 11 και μετά και λειτουργεί ολη τη χρονια απο Σεπτέμβριο μεχρι Μάιο . Παρακάλω μπορείτε να κάνετε κάθε κοινωνική δεξίωση εκδήλωση ορκωμοσία bachelor και τα λοιπά καθώς δεν έχει τίποτα να ζηλέψει τα μεγάλα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης.

Paraskinio live

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE Η κοινή φιάλης είναι σε πολύ οικονομική τιμή μόνο στα 70 € ανά πέντε άτομα ενώ υπάρχει δυνατότητα για εμφιαλωμένο κρασί στα 30 € ανά δύο άτομα. Παρασκήνιο είναι από τα μεγαλύτερα μπουζούκια – ρεμπετάδικα που βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με χωρητικότητα 600,700 θέσεων. Διαθέτει πλατεία με τραπέζια στον κάτω όροφο καθώς και θεωρία στο Μπάνο όροφο. Το μαγαζί επί της Παπαναστασίου το οποίο λέγεται παρασκήνιο live.  έχει λειτουργήσει σαν καθαρόαιμο ρεμπετάδικο πριν πολλά χρόνια όταν το μαγαζί λεγότανε γλέντι κουλέ και τραγουδούσε εκεί ο Αγάθωνας.

Το μαγαζί φιλοξενεί κάθε χρόνο πέντε ημέρες σχολείων καθώς είναι πολύ δημοφιλές μαγαζί ενώ παράλληλα μεγάλοι καλλιτέχνες που επισκέφτονται για τη διασκέδασή τους μεσοβδόμαδα και όχι μόνο καθώς αποτελεί μια πολύ καλή εναλλακτική επιλογή για τις Λαξ της καλής μουσικής του χώρου και της διασκέδασης ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE.
Το μαγαζί διαθέτει συνταγή της καλής επιτυχίας της καλή διασκέδασης γι’ αυτό και ο κόσμος το αγαπάει καιρό στηρίζει τόσα πολλά χρόνια. Η ποιότητα των υπηρεσιών είναι πάρα πολύ. Η ακριβής διεύθυνση του μαγαζιού είναι Παπαναστασίου 60 ακριβώς . απέναντι από το Ιπποκράτειο ενώ είναι προσβάσιμο με συγκοινωνίες δημόσιες με το 12 το 31 το δύο και πάρα πολλά από λεωφορεία.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE

Paraskinio thessaloniki

Το πάρκινγκ δεν διαθέτει ιδιωτικό πάρκινγκ αλλά έχει ελεύθερο parking περιμετρικά του μαγαζιού. Μπορεί να κάνει 15 κυράτσες καλώντας το 6978469465 ή μπορεί να κάνετε online κράτηση μέσω του site μας με άμεσή επιβεβαίωση της κράτησης σας. Το πάρα σκηνή όλα επιθυμείς για τις γνωστές του φοιτητικές βραδιές όπου πλήθος φυτών μαζεύετε κάθε εβδομάδα και κυρίως Τετάρτη Πέμπτη στα lady’s knight που έχουν πλέον καθιερωθεί και μαζί της όλη τη Θεσσαλονίκη ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE

Το σκηνικό είναι γνώριμο κάθε βράδυ στο μαγαζί από τις 11 μέχρι τις πέντε η ώρα το πρωί πρωί το πρόγραμμα που κόσμος είναι πάνω στο τραπέζι και χορεύει σε ρυθμούς λαϊκούς. Λουλούδια σφηνάκια κερασμένα απεριόριστο κρασί κόκκινο ημίγλυκο ή μπρούσκο μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Το πρόγραμμα λαμβάνει εφτά μουσικούς μαζί τους καλλιτέχνες γνωστό μαγαζί τραγουδάει ο Δημήτρης ο Καντάρης 1 από τις γνήσιες λαϊκές φωνές της Θεσσαλονίκης.
Το πράγμα δεν έχει αλλάξει εδώ και πολλά χρόνια και ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή από το παλιό παρασκήνιο μέχρι το σημερινό. Η διακόσμηση του μαγαζιού είναι πολύ εναλλακτική και παραπέμπει ανάμεσα σε κλασσικό και μοντέρνο και το στήσιμο του μαγαζιού . είναι τέτοιο που θα ζήλευαν ακόμα και τα μεγάλα μπουζουξίδικα της πόλης. Το μαγαζί λειτουργούσε παλιότερα περισσότερο σαν ρεμπετάδικο αλλά με την παρακάτω των χρόνων άλλαξε το ύφος του και γύρισε περισσότερο σε λαϊκό πρόγραμμα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE.

Paraskinio Ladies night

Θα ακούσουμε στο μαγαζί όλες μεγάλες επιτυχίες από Ρέμο Δημάκη και πολλά άλλα με τη μορφή που μόνο ο Δημήτρης Καντάρης μπορεί να προσφέρει. Στο μαγαζί μπορεί να κάνετε την εκδήλωση σας για τη δεξίωση καθώς υπάρχει δυνατότητα για φαγητό κανονικό. Περιλαμβάνει ατομική μερίδα κατά άτομο από επιλογή τριών κρεατικό της ώρας με συνδετικό ρύζι πατάτα φρουτοσαλάτα σαλάτα εποχής ανά τέσσερα άτομα κρασάκι κόκκινο ή λευκό απεριόριστο η δυνατότητα μπουκάλι ανά δύο άτομα. Το μενού στο φαγητό βγαίνει περίπου 15 € το άτομο μονό για εκδηλώσεις.

Δείτε επίσης τα μαγαζιά: