ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΖΗΝΑ
4.91 11 votes
Share Button

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΖΗΝΑ

Τηλέφωνα: 2103001256 - 6978469465

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΖΗΝΑ

Εναρξη 30-9-2016

Τιμή Εισόδου Πλουταρχος Ζήνα Ποσειδωνιο ΣΧΗΜΑ Διαθέσιμες μέρες

Ωράριο λειτουργίας : Παρασκευή Σαββάτο

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΤΙΜΕΣ ΦΙΑΛΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Τιμή φιάλης : 160/4 άτομα

Τιμή φοιτητικής φιάλης :  Παρασκευή 120/6 άτομα , Σαββάτο 160/6 άτομα

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΖΗΝΑ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τηλέφωνο 2103001256 , 6978469465

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ 2017 2018

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ  – Τον φετινό Μάρτιο ένας από τους πιο πετυχημένους Έλληνες ερμηνευτές έρχεται στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας Ποσειδώνιο.
Μαζί με τον Γιάννη θα βρίσκονται και νέοι καλλιτέχνες, οι οποίοι τώρα ξεκινάνε την πορεία τους στον χώρο.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

Την τελευταία φορά που ο εν λόγω καλλιτέχνης εμφανίστηκε στην μουσική σκηνή του μαγαζιού ο κόσμος τον αποθέωνε για έναν ολόκληρο
χρόνο. Στην σκηνή του κέντρου ο Γιάννης ερμήνευσε τις πιο μεγάλες μουσικές του επιτυχίες όπως το “Ο άνθρωπός σου”, το “Κάτω από
τον ίδιο ήλιο”, το “Αχ κορίτσι μου” και άλλα πολλά.

ΤΙΜΕΣ ΦΙΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ-ΖΗΝΑ

Στο Ποσειδώνιο  Τιμή στην φιάλη όπου φέτος θα τραγουδήσουν οι Πλούταρχος- Ζήνα είναι

Παρασκευή : Κανονική τιμή φιάλης :  160/4ΑΤ / Φοιτητική τιμή φιάλης : 140/6ΑΤ

Σάββατο : Κανονική τιμή φιάλης : 160 /4ΑΤ / Φοιτητική τιμή φιάλης  : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.  Η ώρα προέλευσης στο Ποσειδώνιο είναι 23:00. Για τη κράτηση σας επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6978469465. Το Ποσειδώνιο βρίσκεται στη   Λεωφόρο Ποσειδώνος 18 (Ελληνικό)

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ

Η φωνή του ερμηνευτή είναι από τις πιο χαρακτηριστικές της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Ερμηνεύει τα τραγούδια με έναν
εντελώς δικό του και μοναδικό τρόπο και αυτό είναι που τον κάνει τόσο ξεχωριστό.

ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017 2018

Επιπλέον, ο Γιάννης Πλούταρχος θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου καθώς είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων.
Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με σημαντικούς τραγουδιστές, συνθέτες αλλά και στιχουργούς.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017 2018

Ο Γιάννης έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα κέντρα της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας και κατά διαστήματα έχει δώσει συναυλίες
σε όλη την Ελλάδα.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΖΗΝΑ

Στο Ποσειδώνιο, θα μαγέψει για ακόμη μία φορά όσους θα προτιμήσουν για την διασκέδαση τους το νυχτερινό κέντρο.

ο Γιάννης Πλουταρχος Που τραγουδάει χειμώνας μπουζούκια Αθήνας 2017 2018

Το Ποσειδώνιο είναι από τα πιο παλιά και γνωστά κέντρα της πρωτεύουσας. Έχει αγαπηθεί από τον κόσμο χάρη στην άμεση εξυπηρέτηση που
προσφέρει αλλά και στα σημαντικά μουσικά σχήματα που κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει.

Ποσειδωνιο Πλουταρχος Ζήνα Διεύθυνση Χάρτης

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ

Το Ποσειδώνιο Music Hall είναι ίσως ένα από τα  πιο παλιά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Η πρώτη χρονιά λειτουργίας του ήταν το 1991 και από τότε λειτουργεί κάθε χρόνο και κατά την διάρκεια του χειμώνα αλλά και του καλοκαιριού.
Κατ’ αρχήν, το Ποσειδώνιο βρίσκεται στην παραλιακή Λεωφόρο και το γεγονός αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στην επισκεψιμότητα του. Οι λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης μπορούν να το επισκεφθούν είτε με τα ΜΜΜ είτε με το ιδιωτικό τους αυτοκίνητο.
Επιπλέον, πρέπει να αναφέρουμε πως ακριβώς πίσω από το νυχτερινό μαγαζί υπάρχει ιδιωτικό παρκινγκ για την ασφαλή φύλαξη του οχήματος σας. Το 2008 το Ποσειδώνιο έκανε ολική ανακαίνιση. Το γεγονός αυτό εκτόξευσε την φήμη του μαγαζιού στα ύψη.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ –ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΖΗΝΑ POSIDONIO ΕΝΑΡΞΗ

Ο εσωτερικός χώρος διαμορφώθηκε από την αρχή και οι υπέροχοι χρωματικοί συνδυασμοί δημιούργησαν μια ντελικάτη ατμόσφαιρα. Οι επισκέπτες μαγεύονται επίσης και από την πολυτελή διακόσμηση του χώρου.
Ακόμη, το Ποσειδώνιο έχει οριστεί από πολλούς ως ο “Ναός της διασκέδασης” διότι εκεί οι θαμώνες γνωρίζουν την αυθεντική διασκέδαση.
Όλα αυτά τα χρόνια στην σκηνή του Ποσειδώνιο Music Hall έχουν βρεθεί αξιόλογοι καλλιτέχνες όπως ο Αντύπας, ο Πάνος Κιάμος, ο Λούκας Γιώρκας και άλλοι πολλοί.

Τιμή φιάλης Ποσειδωνιο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΖΗΝΑ

Εν συνεχεία, το Ποσειδώνιο Music Hall είναι από τα λίγα νυχτερινά κέντρα που διατηρεί χαμηλές τις τιμές. Ο κόσμος έχει ανάγκη από πραγματική αλλά παράλληλα και οικονομική διασκέδαση.
Έτσι, το νυχτερινό κέντρο αναλαμβάνει να σας προσφέρει αξέχαστες βραδιές χωρίς όμως να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία.
Το γεγονός αυτό καθιστά το Ποσειδώνιο το πιο αγαπημένο και πολυσύχναστο νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

Το νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο, ξέρει πώς θα ανεβάσει τη διασκέδαση στα ύψη, για αυτό προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα με το νέο καλλιτεχνικό σχήμα Κωνσταντίνος Αργυρός Μαρτάκης . Οι δυο τους θα σας ξεσηκώσουν με τα τραγούδια τους και θα σας σηκώσουν από τα τραπέζια για να χορέψετε στις πίστες του Ποσειδώνιο.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ Δρακοπούλου

Στο ποσειδώνιο θα εμφανίζεται από τη νέα σεζόν και η Φανή Δρακοπούλου στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχο.

Ποσειδώνιο Video


Από τις 21 Αυγούστου παρέα αυτήν την φορά με την Φανή Δρακοπούλου ο αγαπημένος μας Γιάννης Πλούταρχος σε ένα πρόγραμμα που όλοι περιμένουμε με αγωνία.
Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές της εποχής μας, μια γνήσια λαϊκή φωνή και ένα μουσικό ταλέντο αφού πέρα από εκπληκτικός ερμηνευτής γράφει και ο ίδιος τραγούδια. Έχει κερδίσει το κοινό με τη δύναμη της ερμηνείας του, την ξεχωριστή φωνή του αλλά και το ήθος του ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος. Διακρίνεται για το χαμηλό προφίλ του, τη σεμνότητά του -παρά το μέγεθος επιτυχίας που έχει κάνει- και το αίσθημα ευθύνης που κουβαλάει απέναντι στο κοινό που τον ακολουθεί φανατικά εδώ και χρόνια.

Μιλά για τους θαυμαστές του με σεβασμό και εκτίμηση και όπως πολλές φορές έχει δηλώσει προσπαθεί να προσέχει την συμπεριφορά του γιατί θεωρεί πως κάθε καλλιτέχνης είναι πρότυπο για τους θαυμαστές του, κυρίως για τους νέους ανθρώπους. Κατάφερε με την απλότητα και την αυθεντικότητά του να γίνει ένα με τον κόσμο. Με την ψυχή του, το συναίσθημα και την τέχνη του μοιράζεται τους καημούς και τον πόνο του καθενός γιατί μπορεί και τους αισθάνεται. Λιτός, ήρεμος, χαμογελαστός, παιδί της καρδιάς μας και μάλιστα το καλύτερο όπως τον αποκαλούμε όλα αυτά τα χρόνια της δισκογραφικής του πορείας, ταπεινός και μετριόφρον αλλά συνάμα εκρηκτικός, ζωντανός, γεμάτος ένταση και πάθος πάνω στην σκηνή έρχεται για να μας χαρίσει ακόμη περισσότερα βράδια συγκίνησης. Όλα αυτά τα χρόνια ανεβαίνει στις καλύτερες πίστες να παραλύουμε από το ταλέντο του και την αγγελική φωνή του. Έχει κάνει αμέτρητους θαυμαστές και πως θα μπορούσε να μην κάνει άλλωστε;
Ο Γιάννης Πλούταρχος από την στιγμή που μας συστήθηκε έως σήμερα έχει βγάλει πολλούς δίσκους, οι οποίοι έχουν γίνει διπλά και τριπλά πλατινένιοι περιλαμβάνοντας τραγούδια αξεπέραστα. Έχουν χαράκτει βαθιά στις καρδιές μας και έχουν αφήσει ιστορία ως τα πιο πολύ τραγουδισμένα κομμάτια. Ο κόσμος τον έχει λατρέψει και του το δείχνει κάθε φορά που κάνει την εμφάνιση του μπροστά στο κοινό. Παίρνει δύναμη και κουράγιο όπως έχει πει από την αγάπη μας για αυτό και συνεχίζει όλα αυτά τα χρόνια να βρίσκεται κοντά μας και μας συγκινεί. Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα έκανε σε ένα μαγαζί στον Κορυδαλλό, απογοητεύτηκε όμως από την κατάσταση που επικρατούσε και για αυτό εγκατέλειψε δύο φορές το δρόμο της μουσικής και ασχολήθηκε με άλλα επαγγέλματα. Ωστόσο επανήλθε στο χώρο. Δυο χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση, τραγούδησε σε κέντρο της παραλιακής. Ακολούθησαν μεγάλα αθηναϊκά μαγαζιά, όπου συνεργάστηκε με τραγουδιστές όπως ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Ρίτα Σακελλαρίου, ο Θέμης Αδαμαντίδης, αλλά και νεότερους καλλιτέχνες, όπως ο Στέλιος Ρόκκος, ο Γιώργος Μαζωνάκης και άλλοι.
Θα ήταν κρίμα ένα τέτοιο μεγάλο αστέρι να μην συνεχίσει να δημιουργεί. Κυκλοφόρησε το 1998 την πρώτη του δισκογραφική δουλειά. Τραγούδια τα οποία ακόμη θυμόμαστε σαν τα έβγαλε χθες. Από κει και έπειτα σειρά είχαν άλλες τεράστιες επιτυχίες, οι οποίες τον ανέβασαν ακόμη πιο ψηλά. Έχει πάρει πολλά βραβεία και καλύτερης ερμηνείας αλλά και καλύτερου τραγουδιστή. Ο Γιάννης Πλούταρχος δεν έμεινε μόνο εδώ αλλά και πραγματοποίησε συναυλίες και στο εξωτερικό, οι οποίες στέφτηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία, ο κόσμος εκεί τον θαύμασε και τον αποθέωσε. Έκανε εμφανίσεις σε Αμερική, Καναδά, Ευρώπη και Αυστραλία. Φέτος λοιπόν τον βρίσκουμε στο Ποσειδώνιο εκεί ξεκίνησε την καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο. Ποτέ δεν το ξεχνά αυτό για αυτό και πάντα επιστρέφει στο μαγαζί που χάραξε την πορεία του. Το Ποσειδώνιο είναι από τα μεγαλύτερα σε μέγεθος νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Μας έχει χαρίσει αμέτρητες νύχτες διασκέδασης με τα μεγάλα ονόματα που έχει φιλοξενήσει για αυτό και αποτελεί τον πρώτο προορισμό του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια. Η Άντζελα Δημητρίου, ο Αντύπας, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Πάνος Κιάμος, η Δέσποινα Βανδή και ο Νίκος Βέρτης είναι μόνο ελάχιστοι από αυτός που έχουν περάσει από την πίστα του και έχουν προκαλέσει πανικό. Έτσι και φέτος βρίσκεται εκεί στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 18 με το καλύτερο παιδί να μας περιμένει στην σκηνή του.

Δύο μοναδικές φωνές ενώνουν και φέτος τις δυνάμεις τους στην θερινό κέντρο Ποσειδώνειο όμως άδικος Γιάννης Πλούταρχος και ανεπανάληπτη και σέξι Πέγκυ Ζήνα. Διονύσης λαϊκές φωνές του υλικού μου πενταγράμμου εμφανίζουν αισθητές κίνηση φέτος μετά πολύ καιρό αποχής. Βρήκα φραπέ περαστικά μας ήταν στην θερινό μαγαζί θέα που σε εύχομαι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Να πούμε ότι οι δύο καλλιτέχνες δηλώνουν μπορούσες για τη συνεργασία τους αυτή καθώς δεν υποτίθεται θα συνεργαστούν.

 

Η Πέγκυ Ζήνα μετά το πέρας των εμφανιστών στο νυχτερινό μαγαζί πολιτεία live club Θεσσαλονίκης έρχεται Αθήνα για να εμφανιστούν πλευρό του γενικότερα. Να πούμε ότι κάνει Πλούταρχος έχει δύο συνεχόμενες σεζόν συνεργασίας με το νυχτερινό μαγαζί στις οποίες πιέσω σήμερα πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Θα δούμε λίγα να δούμε λίγα λόγια του μεγάλου καλλιτέχνη οποίες γεννήθηκε το 1970 και εξήγησαν τραγουδάει πολύ μικρή ηλικία σε μαγαζιά Κατερίνα κυρίως του Κορυδαλλού. Δύο χρόνια αργότερα έκανε πρώτη εμφάνιση του πλευρό

 

μεγάλων καλλιτεχνών όπως ο Πουλόπουλος ο Ρόκο Μαζωνάκη στο δωμάτιο Σακελλαρίου ενώ έκανε συνεργασία και συναντήθηκε με τον Κορδατζής και τον Φιλίππου μπήκε στη δισκογραφία από το 298 και μετά κυκλοφορήσε δίσκους και singles Υπήρχαν 15 τραγούδια ξεχώρισαν κάποιοι από τους δίσκους μας στο όνομα μήπως έρθεις και το ένας θεός. Μετά την επόμενη χρονιά ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφορεί 15 όρκοι με 15 τραγούδια τα οποία κυκλοφόρησε από τη μηνός ή και γνώση πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία το 2000 ξεκινά ένα που

 

θυμίζει ο δίσκος 2000 μικρές φωτογραφίες που περιείχε 16 τραγούδια και έκανε πάρα πολλές χιλιάδες αντίτυπα συναρμογής 160.000. Όπως καταλαβαίνει τι έγινε πλατινένιος δίσκος είμαστε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Συμμετείχε σε βραβεία Αρίων του 2002 όπου και διακρίθηκε έρωτα επόμενο χρόνο Δίσκο Παιδί Της Λογικής Δεν Είναι Ο Έρωτας Του 2003 Που Κυκλοφόρησε Το Νέο Τραγούδι.2005 Ανέβηκε Ο Γιάννης Πλούταρχος Μακριά Σε Ήθελα Μαγαζιά Τραγουδήσει Σε Έλληνες Της Διασποράς Σε Νέα Υόρκη Σίδνεϊ Μελβούρνη Λευκωσία

 

User Stay Έρως Εργαστεί Με Πολλούς Σπουδαίους Καλλιτέχνες Γιατί Καταξιώνει Στο Χώρο Κυκλοφόρησε Δισκογραφικά Δουλειά Όλα Σε Σένα Τα Βρήκα Που Περιείχε 14 + Books Τραγούδια Και Η Στικούδη τον Άδωνι Βαρδής ο Τερζής ο Κυπαρίσσης και πάρα πολλοί άλλοι σπουδαίοι του 2006
και μετά κυκλοφορεί το ότι πήγε ανάμεσα μας τοπίο ήταν η έβδομη δουλειά του μεγάλου καλλιτέχνη και στράφηκε πήρα 16 τραγούδια τα οποία έγινε πολύ καμένος στον κόσμο ότι αυτός έγινε δύο φορές πλατινένιος με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία να σημειώνεται κυρίως τη νεολαία. Συνέχισα δύο, δίσκοι στο όνομα στιγμές τοπίο που εξεπόνησε πάνω από 40.000

 

περίπου δίσκους. Αναμενόμενα έγινε και αυτός πλατινένιος και γνώρισε την αποθέωση. Ακρωτήρια της Οχτωβριανής πολύ άγχος γράφει το δίσκο ποτάκι νιώθει ψυχή που ήτανε κάτι είσαι πιο έντεχνο χρώμα και τραγούδησε πάρα πολύ και την περίοδο κέντρο Αθηνών στο λίθινο μαγαζί λέξη που είναι κύριος εκεί το καλοκαίρι χιλιάδες εννιά συνεχίζει την δισκογραφία του με τον τίτλο το φωνάζω που έγινε εκείνη την εποχή το hit της χάλκινης περιόδου. Από το 2010

 

και μετά γράφει τραγούδια όπως λεφτά καινούργια το φωνάζω θησαυρός και τα ερμηνεύεις το μαγαζί Ιερά Οδός και στο άκρο. Λοιπόν χρονιά ξεκίνησεμαγαζί cosmos stage όπου γνωρίζει την αποθέωση και τραγουδάει όλες μεγάλες επιτυχίες παρελθόντος. Περίοδο βγάζει το δίσκο διαφωνείς μια ψυχή ενώ το Νοέμβριο του 11 στο cosmos stage πάλι γράφει δισκογραφία του ήταν του έρωτα. Τελειώνεις εμφανίσεις σε Αθήνα Σαλονίκη στον θερινό μαγαζί Φιξ Θεσσαλονίκης ξανά κατεβαίνει Αθήνα αυτή τη φορά για συνεργαστεί με τρίχρονο μαγαζί θέα μετά το πέρας εργασία Συνοδινού μαγαζί θέα σειρά συνεχής του Ποσειδώνιο που τελειώνει

 

πολύ πενθήμερων εμφανίσεων. Να πούμε ότι στον θερινό μαγαζί Φιξ Σαλονίκης έκανε εναλλακτικό πρόγραμμα στο πλευρό του Μίμη Πλέσσα το οποίο συνεπήρε Θεσσαλονίκης και έφερε τα πάνω-κάτω στη διασκέδαση της Θεσσαλονίκης. Καλλικράτης εγκαίρως για να βρεί ένα τραπέζι για το σχήμα σπίτι να με τον Πλούταρχο θερινό μαγαζί πόση ωραία τοπία έχεις λεωφόρο Ποσειδών 58 το οποίο υποδέχεται τους καλλιτέχνες από αρχές Οκτωβρίου και για όλη τη σεζόν χειμερινή.

Στο Ποσειδώνειο Music hall τη φετινή σεζόν 200016017 ξεκινά ένα πολύ δυνατό σχήμα αυτό του Γιάννη Πλούταρχου με την Πέγκυ Ζήνα. Ύστερα από δύο χρόνια συνεχίζει εμφανίσεων του μεγάλου καλλιτέχνη στο Ποσειδώνειο ξεκινά και φέτος τη συνεργασία με τον θερινό μαγαζί. Από την άλλη Πέγκυ Ζήνα κατεβαίνει από Θεσσαλονίκη μετά τις πολιτισμένες εμφανίσεις τις οποίες είχε στο πλευρό του Νίκου Μακρόπουλου για να φέρει τα πάνω-κάτω σύγχρονη

 

διασκέδαση στο Ποσειδώνειο Music hall. Η ένταξη θα είναι από τον κρύου και θα συνεχίσει για όλη τη σεζόν. Οι δύο καλλιτέχνες δηλώνουν πάρα Πολυνησία σμένη για τη νέα αυτή συνεργασία η οποία δεν είναι η πρώτη ξανά συνεργαστεί + θερινό μαγαζί δύο καλλιτέχνες. Χιλιάδες θαυμαστές των δύο καλλιτεχνών αναμένεται να στον θερινό μαγαζί για να απολαύσουν εσένα μοναδικό ντουέτο έκπληξη το οποίο θα αποτελέσει μία πολύ καλή πρόταση για τις Παρασκευές και Σάββατά μας. Το λίθινο μαγαζί βρίσκεται επίσης λεωφόρο Ποσειδών 58 έχει πρόσβαση με Ι.Χ. είμαι το προαστιακό. Μπορείτε να βρείτε δωρεάν πάρκινγκ

 

από το μαγαζί και πάνω σε Ποσειδώνος και υπάρχει ειδικό πάρκινγκ μπροστά ακριβώς από την είσοδο. Γιώργος Ελευσίνα από τις 11 και μετά πίνω και τίποτα θα είναι σα 15 € το άτομο για την πρώτη κατανάλωση αν θέλει κανείς να βαρεθεί κατανάλωση πηγαίνει στα 10 €. Τηλέφωνο κρατήσουν ήταν φθηνό μαγαζί 210 3001256 ή στο 67 840 6465 η ίδια φορτικά μπορεί να κάνετε κράτηση online στο site μας και να ασφαλιστεί τραπέζια για το σχήμα της χρονιάς. Ομολογουμένως ένα Δυνατά σχήματα της νυχτερινής Αθήνας το Ποσειδώνειο περιμένετε να καλύψετε κάθε Παρασκευή Σάββατο για όλη τη σεζόν και θα αποτελεί μία

 

πολύςματική πρότασή στον όρο διασκέδασης. Ας δούμε λίγα λόγια τους δύο μεγάλους καλλιτέχνες οι οποίοι πρωταγωνιστούν τελευταία χρόνια στην ελληνική μουσική και αμηχανία με αμέτρητους δίσκους CD και πάρα πολύ σπουδές επιτυχίες σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο. Ο Γιάννης 500 γράφει πάρα πολλούς σπουδαίους δίσκους πηγαίνανε πολλές φορές πλατινένιο Των οποίων ξεκινούν από 298 και συνεχίζουν έως του δύο2014. Δίσκοι όπως είναι η δύναμη του έρωτα κατά τον ίδιο ίδιο 10 χρόνια μαζί ότι είναι της ψυχής στιγμές όλα για σένα τα βρήκα πάει λίγος καιρός δεν είναι ωραίο σπίτι συλλογικής η δύναμη του έρωτα κάτω τον ίδιο ήλιο και πάρα πολλές άλλες μεγάλες επιτυχίες. Έχει αγωνιστεί σε πολλές τηλεοπτικές

 

εμφανίσεις και έχει γίνει αγαπημένος νεολαίας φοιτητών και όχι μόνο. Να πούμε ότι έχεις να κάθομαι πάρα πολύ σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης ο Στέλιος Ρόκκος Ίριδα Σακελλαρίου Γιώργος Μαζωνάκης και τραγούδι σε πολύ μικρή ηλικία σε μαγαζιά στο Κορυδαλλό σε λίθινα μαγαζιά σε Θεσσαλονίκη Αθήνα και σε άλλα. Από την άλλη βενζίνα μία πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια όλων μένει σε λαϊκή φωνή γεννήθηκε 285 και σύγχρονες 8 Μαρτίου στην Αθήνα. Σε Lykke 41 χρονών έχει γράψει πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες και έχει συμπληρώσουν πολύ σπουδαίο προφίλ από δίσκους που πηγαίνανε πολλές φορές πλατινένιο Έκτων οποίων είναι πάρα πολλά ένα τρεξε τα πρώτα χρόνια νόημα βρες ένα τρόπο μαζί σου

 

ματώνω τη θα χάσω ακόμα events Πέγκυ Ζήνα και πάρα πολλά άλλα. Να πούμε τύχαινε βάση και πάρα πολλά τραγούδια από τα CD που έχει γράψει μαζί σου πουθενά ματώνω έφυγες τρεξε παραδώσου αναθεώρησα έλα νύχτα χαίρομαι ρώτησα έφυγες ματώνω πάρτο δρόμο μόνη καρδιά με την πλάτη τη χώρα γρήγορα. Έχει εργαστεί και αυτή πάρα πολύ

 

μεγάλος και σπουδαίους καλλιτέχνες στην ελληνική μουσική βιομηχανία αλλά και τη διεθνή όπως είναι ο Νίκος Κουρκούλης ο Πλούταρχος ο Ρέμος ο Πανταζής ο Στέλιος Ρόκκος και άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες. Τα τελευταία χρόνια φαίνεται στο λίθινο μαγαζί θέα με το Νίκο Οικονομόπουλο που νωρίς πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία ενώ οι ξένες είναι κάτι με το Γιάννη

 

Πλούταρχο. Έχει κάνει και εναλλακτικό πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη με το Τάκη Ζαχαράτο τόποι ήταν ένα ανακριτικό ζώου πολύ δημοφιλής στο οποίο γνώρισε αποθέωση. Κάντε κράτηση για το λίθινο μαγαζί Ποσειδώνιο Music hall και απολαύστε παγωτατζή μεγάλους καλλιτέχνες σ’ ένα σχήμα έκπληξη το οποίο θα σας αφήσει κατάπληκτους.

Share Button

Related posts: