Ρεμπέτικο Σεργίανι Θεσσαλονίκη

Παρασκευή : Πλήρες μενού με 20 ευρώ το άτομο το οποίο περιλαμβάνει πιατέλα κρεατικών της ώρας ανά 4 άτομα με 1 λτ  /2  κρασί ανά άτομο και ορεκτικά αληφές με σαλάτα εποχής και φρουτοσαλάτα. 25 ευρώ απεριόριστο κρασί

Σαββάτο: Πλήρες μενού με 20 ευρώ το άτομο το οποίο περιλαμβάνει πιατέλα κρεατικών της ώρας ανά 4 άτομα με 1 λτ  /2  κρασί  και ορεκτικά αληφές με σαλάτα εποχής και φρουτοσαλάτα. 25 ευρώ απεριόριστο κρασί 

Φιάλη 100

Κάθε Παρασκευή Σαββάτο

Ώρα 22:30

Ρεμπέτικο Σεργιάνι Τηλέφωνο κρατήσεων

ρεμπέτικο σεργιάνι Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 , 2311292485 , 6978469465

Χάρτης Διεύθυνση Ρεμπέτικο 

Πλάτωνος 64 πάνω από πλατεία ευόσμου

Κάντε Δωρεάν Online Κράτηση για  Ρεμπέτικο Σεργιάνι:

Σας επιβεβαιώνουμε άμεσα εντός λεπτού με sms επιβαιώσης της κράτησης .

ρεμπέτικο σεργιάνι Μετά από πολύ μεγάλο διάστημα απουσίας από Θεσσαλονίκη η ρεμπέτισσα Μαριώ ξεκινά εξαφανιστείς ένα μοναδικό σχήμα μαζί με τον καιρό Λίβανο.το πρόγραμμα είναι κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο σπιτικό σεργιάνι το ξέρεις ήδη πάρα πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες όπως είναι ο Αγάθωνας ο πρίγκιπας και πάρα πολλοί άλλοι μεγάλοι καλλιτέχνες όπως ο Αδαμαντίδης.

Πρέπει Κωστογιάννη φοράει γύρω στα 300 άτομα περίπου σε ένα πάρα πολύ όμορφο χώρο στην περιοχή του Ευόσμου και αποτελεί πόλο έλξης όχι μόνο Θεσσαλονικέων αλλά και των περατώνει όποιοι θέλουν να ακούσουνε δεν είσαι ρεμπέτικο πολύ την Ελλάδα. Είναι το μοναδικό ρεμπετάδικο το οποίο έχει γνήσιο ρεμπέτικο πρόγραμμα και αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι της Θεσσαλονίκης. το μαγαζί ρεμπέτικο σεργιάνι βρίσκεται στην Πλάτωνος 64 λειτουργεί από τις 10 η ώρα και μετά. η ρεμπέτισσα Μαριώ έχει ξαναεμφανιστεί στον θερινό κέντρο του ρεμπέτικου σεργιάνι άλλες τρεις φορές το παρελθόν.

ρεμπέτικο σεργιάνι Είναι πολύ δημοφιλής καλλιτέχνης στο κοινό κυρίως σε ηλικίες από 30 και πάνω και ενώ έχει πάρα πολλούς θαυμαστές οι οποίοι την ακολουθούν σε κάθε της βήμα στο νυκτερινά κέντρα τα οποία εμφανίζεται. η Μαριώ το πραγματικό της όνομα είναι Μαρία Κωσταντινίδου γεννήθηκε το 1945 και τα τελευταία χρόνια την αποκαλούνε ρεμπέτισσα  μαριω.

Έχει Μάνης σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως Το καφέ της Χαράς ενώ έχει τέλος το παλικάρι συγγενεύει με τον άγιο Παΐσιο. έχει εμφανιστεί σε πάρα πολλά και ένα κέντρο της Αθήνας και σε πάρα πολλά ρεμπετάδικα όπως η Στοά των αθανάτων και πάρα πολλά άλλα γνωστά καλά μαγαζιά στην Αθήνα και τον Πειραιά.

Μαριώ Σεργιάνι

ρεμπέτικο σεργιάνι Έχει τραγούδησα τελευταία χρόνια στη λευκή αίθουσα δεξιώσεων Θεσσαλονίκης την περίοδο 20182019 ενώ φέτος η Κίνα έφερε περίπου σεργιάνι με ανανεωμένο πρόγραμμα. Θα μείνει εκεί έως και τις γιορτές 24 25,31 /12  σε ένα εορταστικό πρόγραμμα το οποίο θα περιέχει άφθονο φαγητό και κρασί. το έργο σεργιάνι είναι μαγαζί το οποίο φιλοξενεί κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση καθώς επίσης σχολικές εκδρομές bachelor και πάρα πολλές άλλες εκδηλώσεις. Γενικά 1945 Μάριο 1 από μικρή έπαιζε ακορντεόν και τραγουδούσε πανηγύρια.

Τραγουδούσε με τον Χρήστο Νικολόπουλο που ήτανε συγχωριανοί σε πολλά δημοφιλή κέντρα της τότε εποχής. Ο Δημήτρης Λίβανος έχει τραγουδήσει και έγραψε πολλά τραγούδια για την Μαριώ τα πιάτα δεν είναι

 Ρεμπέτικο σεργιάνι-  Τα αδέλφια Ποιμενίδη δημιούργησαν έναν χώρο στον οποίο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα και να ανακαλύψουν την αυθεντική διασκέδαση σε τιμές ιδιαίτερα προνομιακές. Μετά από τη μεγάλη κυριά του ελληνικού μουσικού πενταγράμου ο Αγάθωνας συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κατάστημα Ρεμπέτικο σεργιάνι Εύοσμος Θεσσαλονίκης ρεμπέτικο σεργιάνι.

Βρείτε Ξενοδοχεία δίπλα στο μαγαζί:

Booking.com

Παλαιότερα Σχήματα:

Ρεμπέτικο Σεργιάνι  Εύοσμος Θεσσαλονίκη

Το περιβάλλον είναι πολύ φιλικό και η ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ζεστή. Στην μουσική σκηνή του  μαγαζιού θα βρίσκεται o Αγάθωνας .ρεμπέτικο σεργιάνι O Αγάθωνας είναι πολύ  σημαντικότερη καλλιτέχνης του ρεμπέτικου τραγουδιού και όλα αυτά τα χρόνια η προσφορά του ήταν μεγάλη. Το σεργιάνι είναι κορυφαίο ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκης από το 2015.

Η μεγάλη πρεμιέρα του ρεμπετάδικου Σεργιάνι αναμένεται να ανακοινωθεί εντός ολίγων ημερών. Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε αξέχαστες βραδιές.

Ώρα προσέλευσης  Σεργιανι

Ώρες Προσέλευσης Παρασκευή 22:30, Σαββάτο 22:30

Ημέρες Λειτουργίας Ρεμπέτικο Σεργιάνι Ανοιχτά

ρεμπέτικο σεργιάνι Παρασκευή Σαββάτο

Ρεμπέτικο σεργιάνι

Το γεγονός αυτό συντέλεσε στο να τον γνωρίσει
και η νεότερη γενιά. Στο Σεργιάνι ο Αγάθωνας θα ερμηνεύσει τεράστιες επιτυχίες και ο κόσμος θα τον αποθεώνει κάθε βράδυ.
Στην πίστα οι θαμώνες θα έχουν την ευκαιρία να χορέψουν και να αναβιώσουν την χρυσή εποχή του ρεμπέτικου. Ο κόσμος αγαπάει ιδιαίτερα το ρεμπέτικο σεργιάνι  το ποίο προσφέρει πολύ ποιοτικό φαγητό.

Δείτε επίσης τα μαγαζιά: