Home / 2019 / Voice Live Stage Αδαμαντίδης Μενιδιάτης

Voice Live Stage Αδαμαντίδης Μενιδιάτης

Τη σκυτάλη παίρνει ο μοναδικός Θέμης Αδαμαντίδης που ξεκινάει στο voice live stage τη φετινή σεζόν  2019 μετά τον Δημάκη

Voice Live Stage Τηλέφωνο κρατήσεων

Τηλέφωνο  voice live stage , 6978469465.

Voice Live Stage τιμή φιάλης 

150/4 φιάλη /4 άτομο,

Φοιτητικό 130/6

Έναρξη 19-4-2019.

. Είναι το σχήμα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου και σίγουρα θα κάνει τη μεγάλη διαφορά στη διασκέδαση στην συμπρωτεύουσα στο μοναδικό voice live  Θεσσαλονίκη .Την καλύτερη συντροφιά και για φέτος την άνοιξη, θα σας κρατήσει ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη. Το Voice βρίσκεται στην οδό Φρίξου 6 στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Διαθέτει έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο με τέλεια οπτικοακουστική που θα σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε να περάσετε όμορφα με πολύ τραγούδι και χορό. Το προσωπικό του κέντρου είναι πάντοτε φιλικό και πρόθυμο να σας βοηθήσει, και θα σας χαρίσει το πιο ζεστό του χαμόγελο από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα βρεθείτε στο Voice. .

Voice Live Stage ώρα προσέλευσης

Ώρα προσέλευσης 23:00

Παλαιότερα σχήματα

Ο Μάκης Δημάκης, έχει γεννηθεί στη Γερμανία και σε πολύ μικρή ηλικία μόλις, στην ηλικία των 5 χρόνων,μετακόμισε με την οικογένειά του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο παίζοντας μπουζούκι και έπειτα ξεκίνησε να τραγουδάει σε διάφορα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.

Voice Live

Στα μέσα της δεκαετίας του ’90, τραγούδησε σε μαγαζιά της Αθήνας, όπου και συνεργάστηκε με το Γιώργο Αλκαίο ο οποίος έχει γράψει και τραγούδια για το Μάκη Δημάκη. Μετά από αυτή τη συνεργασία, η οποία σημείωσε και μεγάλη επιτυχία, επέστρεψε ξανά βόρεια κάνοντας καριέρα στη Θεσσαλονίκη καθώς και πολλά live σε διάφορες πόλεις της επαρχίας. Μερικά χρόνια πριν, εμφανιζότανε ως πρώτο όνομα πλέον σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, στο Βοτανικό.

Voice Dimakis

Ολα αυτά τα χρόνια, εμφανιζόταν σε κέντρα νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα, αλλά παράλληλα έκανε φωνητικά και στις ηχογραφήσεις cd μεγάλων καλλιτεχνών. Μετά από πολλά χρόνια πορείας στο ελληνικό τραγούδι, ένα ήτανε το άτομο που τον εκτόξευσε στην κορυφή. Ο παραγωγός και στιχουργός από τη Θεσσαλονίκη, ο Αργύρης Αράπης. Ενα μοναδικό δίδυμο, Voice – Μάκης Δημάκης, που υπόσχεται να βάλει φωτιά στα βράδια σας και να σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές διασκέδασης, με πολύ χορό και τραγούδι μέχρι το πρωί.

Ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, υπόσχεται να σας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά και τη σεζόν  2019 που ακολουθεί. Το Voice Live Stage βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, εκεί όπου πέρυσι βρισκόταν το Astra Live Stage. Αξέχαστες βραδιές σε όλους όσους το επισκεφθούν,  σκοπεύει από την φετινή χρονιά να προσφέρει το νυχτερινό αυτό μαγαζί.

Δημάκης Θεσσαλονίκη 2019

Η  τοποθεσία του είναι κομβική και και η πρόσβαση πολύ εύκολη, καθώς στεγάζεται στην οδό Φρίξου 6 στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει έναν πλήρως ανακαινισμένο και σωστά διαμορφωμένο χώρο και σε συνδυασμό με τα εξαιρετικής ποιότητας  ολοκαίνουργια οπτικοακουστικά μηχανήματα, θα βοηθήσουν ώστε κάθε βράδυ να κυλάει το πρόγραμμα χωρίς τεχνικά προβλήματα. Τη σκυτάλη θα πάρει για τη φετινή σεζόν 2019, ο μοναδικός Μάκης Δημάκης που ξεκινάει στο Voice Live Stage μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε με τις εμφανίσεις του ο Μπατής. Είναι το σχήμα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου και σίγουρα θα κάνει τη μεγάλη διαφορά στη διασκέδαση στην συμπρωτεύουσα στο μοναδικό Voice Live Stage. Ο Μάκης Δημάκης ο οποίος γεννήθηκε στη Γερμανία, σε ηλικία 5 χρονών μετακόμισε με την οικογένειά του στην πόλη της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Νεάπολης.  Από μικρή ηλικία ξεκίνησε ως μουσικός παίζοντας μπουζούκι και το 1998 ξεκίνησε να τραγουδάει σε διάφορα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.

Στα 22 του δούλεψε σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στην Αθήνα και συνεργάστηκε με το Γιώργο Αλκαίο, ο οποίος έγραψε τραγούδια για εκείνον. Στην πορεία επέστρεψε ξανά στα Βόρεια κάνοντας καριέρα στη Θεσσαλονίκη αλλά και πολλές εμφανίσεις στην επαρχία.

Πριν από 3 χρόνια, εμφανίζεται και πάλι σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Βοτανικό, αυτή τη φορά όμως ως πρώτο όνομα.  Μετά από πολλές εμφανίσεις και πολλά χρόνια πορείας, εκείνος που τον εκτόξευσε στην κορυφή, ήταν ο παραγωγός και στιχουργός από τη Θεσσαλονίκη, Αργύρης Αράπης.  Για μία μοναδική εμπειρία με πολύ χορό και τραγούδι, δεν έχετε παρά μόνο να επισκεφθείτε το Voice Live Stage.

Το Voice Live Stage βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εκεί όπου πέρυσι βρισκόταν το Astra Live Stage. Το νυχτερινό αυτό μαγαζί σκοπεύει από την φετινή χρονιά να προσφέρει αξέχαστες βραδιές σε όλους τους θαμώνες του. Κατ’ αρχήν, η τοποθεσία του είναι κομβική και και η πρόσβαση πολύ εύκολη.

Voice Live Stage κράτηση

τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 , 6978469465 whats up ,

Δείτε επίσης όλα τα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Voice Live Stage  Διαθέσιμες Μέρες

Παρασκευή Σαββάτο για περιορισμένες εμφανίσεις

Voice live stage Θεσσαλονίκη Μάκης Δημάκης 2019

Η μεγάλη ανακαίνιση που έκανε θα καταπλήξει τους επισκέπτες και τα ολοκαίνουργια οπτικοακουστικά μηχανήματα θα βοηθήσουν ώστε κάθε βράδυ να κυλάει το πρόγραμμα χωρίς τεχνικά προβλήματα. Επιπλέον, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το  μουσικό πρόγραμμα του Voice live stage θα είναι καθαρά λαϊκό και ο χορός  θα είναι το μόνο μέλημα κάθε βραδιά.

Voice Live Stage Χάρτης διεύθυνση

Παλαιότερα σχήματα:

Ο Βασίλης  Μπατής  έγινε γνωστός τα τελευταία χρόνια χάρη στην εξαιρετική χροιά της φωνής του αλλά και χάρη στα μοναδικά του τραγούδια. Ο Μπατής  έχει το χάρισμα να ξεσηκώνει τον κόσμο και να διατηρεί στα ύψη την διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.  Ο Μπατής  έχει τραγουδήσει σε πολλές από τις μουσικές σκηνές της Ελλάδας και κάθε φορά ο κόσμος τον αποθέωνε. Στο Voice Live Stage θα δώσει για μία ακόμη φορά τον καλύτερο του εαυτό. Να είστε όλοι εκεί.

Voice dimakis

Πολύ μεγάλες επιτυχίες είχαν βραδιές εμφανιζόταν ο Μάκης Δημάκης ο cinema live stage κάτι το οποίο απογειώθηκε με την έναρξη της συνεργασίας του με το voice live stage. Ο κόσμος ο οποίος πλέον τον έχει αγαπήσει όχι μόνο για τα μεγάλα του τραγούδια τα οποία καθιερώθηκαν αλλά και για τη μοναδική σκηνική του παρουσία η οποία συνοδεύεται από τον επαγγελματισμό και τη ζεστασιά που εκπέμπει επί της πίστας ο Μάκης Δημάκης.

Μάκης Δημάκης Θεσσαλονίκη 2019

Το πρώην Αστρά live stage άλλαξε όνομα και λέγεται πλέον voice live stage με νέα διοίκηση και ξεκίνησε πέρυσι τη σεζόν 2014 2015 με τον μεγάλο Μάκη Δημάκη. Ο Μάκης Δημάκης εμφανιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στον εχθρικό κέντρο του κύριου Παυλίδη το cinema live stage  μπουζουκια θεσσαλονικη στην 28η Οκτωβρίου.

Voice Live Stage Χολίδης

Ο μοναδικός και αναπανάληπτος Χρήστος Χολίδης ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό μαγαζί Voice Live Stage την φετινή σεζόν 2016-2017 σε ένα σχήμα έκπληξη. Μετά τις πολύ πετυχημένες του εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας στο πλευρο του Νίκου Οικονομόπουλου ο Χολίδης ανηφορίζει για να πάρει τη σκητάλι από το Μάκη Δημάκη ο οποίος απογείωσε το μαγαζί για δύο συνεχή έτη.

Ο Χρήστος Χολίδης γεννήθηκε στις 1 Ιουλίου είναι ζώδιο καρκίνος και από πολύ μικρή ηλικία φερότανε ότι είχε πορεία προς το τραγούδι. Ο Χρήστος Χολίδης είχε πολύ μεγάλη αγάπη για το άνοιγμα του μπάσκετ έπαιζε στην ομάδα του ΠΑΟΚ όπου φορούσε και τη φανέλα ώσπου κατάλαβε ότι έχει έφεση προς το τραγούδι. Είναι από τους πιο ψηλούς καλλιτέχνες στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού ενώ έχει ασχοληθεί και με παρουσίαση της Ρούλας Κορομηλά σε ομώνυμη εκπομπή.

Voice μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Ήταν ανοιχτό σε κάθε ανοιχτή συνεργασία επαγγελματική και αυτό φαίνεται από τις προτάσεις που γινόντουσαν και απ’ τη Zombies που παρουσιαζόταν σε κάθε πρόταση. Ο ίδιος ο πολίτης ξεκίνησε το τραγούδι περίπου εκεί στην εκπομπή της Ρούλα Κορομηλά Κορομηλάς όπου έγινε και το μεγάλο βήμα στικουδη . Είχε πολύ μεγάλη ικανότητα στο χώρο του τραγουδιού ήταν αυθεντικός ντόμπρος και το πρώτο του τραγούδι με πάρα πολύ σπουδαία επιτυχία. Ο πρώτος δίσκος είχε ένα cd single το οποίο λεγότανε και δεν έχω που να πάω όπου περιείχε ένα τραγούδι με τον ίδιο τίτλο με το cd ενώ συνεργάζεται με το Μιχάλη Μαραντζίδη και με τον μεγάλο στιχουργό του Μάκη Δημάκη Αργύρη αράπη.

voice Μακρόπουλος   

Μεγάλες επιτυχίες διαδέχθηκαν το τραγούδι μην έχω που να πάω όπως το κακομαθημένο να είναι ναι. Από το 2011 πλέον και μετά ο μεγάλος καλλιτέχνης Μπεκατώρου και γνωστό τάλεντ σόου του μέγκα ενώ κάνει την εμφάνισή τους τάματα awards όπου πήρε το καλύτερο τραγούδι για βιντεοκλίπ με το τραγούδι που έγινε επιτυχία κακομαθημένο. Ο Χρήστος Χολίδης σίγουρα είναι απ’τα ανερχόμενα ταλέντα του γαλλικού μουσικού πενταγράμμου με πολλές μεγάλες επιτυχίες τον ηγετικό που οι οποίες ξεκινάν από το μακρινό 2007 και συνεχίζουμε μέχρι και το 2011 έχει κάνει πάρα πολλές συνεργασίες με πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες. Τραγούδησε μαζί μεΟικονομόπουλο και πάρα πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες.

Voice thessaloniki

VOICE LIVE STAGE
VOICE LIVE STAGE

Τη χρονιά του 2013 με τη χρονιά του 2014 εμφανιζότανε στο κατάστημα vox όπου το πλευρό του ήταν ο Πάνος Καλλίδης Κατερίνα Στικούδη αλλά και η Χρύσπα. Την επόμενη χρονιά ξεκινάει τη συνεργασία του στο κατάστημα στο πλευρό που ήτανε ο μοναδικός Χρήστος Μενιδιάτης.Να πούμε ότι μερικά από τα τραγούδια τα οποία έχει γράψει και τα οποία βρίσκονται σε δίσκους είναι από το 2007 και ας μην έχω που να πάω ενώ την ίδια χρονιά κυκλοφορεί το δίσκο σε ποια μέρη θες να πάμε. Την επόμενη χρονιά ακριβώς δε συμβιβάζομαι είναι ο επόμενος δίσκος οποίος κυκλοφορεί και το 2013 δισκογραφική του καριέρα με το ναι ναι ναι ενώ το 11 κυκλοφορεί δύο τελευταίους δίσκους οι οποίοι έχουν το όνομα κακομαθημένο και τρία χρόνια του 2011 το να με θυμάσαι.

voice-live-stage-xolidis

Άλλες σπουδαίες επιτυχίες του Χρήστου Χολίδη είναι αυτό που μου ζητάς λογαριασμός έλεγα εσύ με συμπληρώνεις, φίλε μη ρωτάς, σ’ αγαπώ Κόπα έμαθα κι έπαθά. Μάτια μου ατελείωτα κακομαθημένο ναι ναι ναι Που να πάω είναι μερικά από τα τραγούδια τα οποία τραγούδησε ο Χρήστος Χολίδης και έγιναν πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Να πούμε ότι η γραφική εταιρεία η οποία συνεργασία του Χρήστου Χολίδης είναι η μηνός και έχει τραγουδήσει σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Γονίδης η Βανδή ο Χολίδης ο Καλλίδης η καλή και πάρα πολλοί άλλοι μεγάλοι καλλιτέχνες.

Voice χειμωνας 2018

Όλα δηλώνουν έτοιμα για να αποδεχτούν επτά πιο δυνατά σχήματα της νυχτερινής Θεσσαλονίκης αυτό του Χρήστου Χολίδη στον Ικτίνο κατάστημα voice live stage έχουν τελειώσει και οι τελευταίες πρόβες και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα η οποία θα φέρει τα πάνω κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση.Οι τιμές για το νυχτερινό σχήμα θα είναι στα 130 € μόλις ανά τέσσερα άτομα ενώ θα υπάρχουν φοιτητικά πακέτα τα οποία κινείται κυμαίνεται στα 110 € για τα έξι άτομα για τους φοιτητές και ανέργους.Τηλέφωνο κρατήσεων για το νυχτερινό σχήμα του voice live stage είναι το     στο πλευρό του θα βρίσκεται η μοναδική δεν  .

Μεγάλες επιτυχίες όπως το τραγούδι με τις μαργαρίτες και πάρα πολλές άλλες επιτυχίες σε ντουέτο αναμένεται να ακούσουμε στον Ικτίνο κατάστημα παίζει για τον θερινό σχήματα οποία θα μας εντυπωσιάσει όλους. Αναμφισβήτητα αποτελεί μια μοναδική πρόταση που κάνετε πρέπει να χάσεις το voice live stage από το Χρήστο Χολίδη οποίος δηλώνει έτοιμος να ξεσηκώσει τους θεσσαλονικείς.

Παλαιότερα σχήματα : 

Δείτε τις μεγάλες επιτυχίες του Μπατή:

 

Μάκης Δημάκης Βιογραφία

voice-live-stage

Ο Μάκης Δημάκης γεννήθηκε μεγάλωσε στη Γερμανία όπου έκανε τα πρώτα του βήματα σε ηλικία μόλις τεσσάρων χρονών ήρθε στην Ελλάδα όπου και εγκαταστάθηκε μόνιμα. Από μικρός είχε έφεση προς το τραγούδι και πήρε μπουζούκι από μικρή ηλικία ξεκίνησε να παίζει μουσική. Μεγάλοι γνωστοί δάσκαλοι για το μπουζούκι ήταν ο Βαγγέλης ο Λιόλιος και ο κύριος Καντιώτης Σπύρος.
Έπειτα ο Μάκης Δημάκης σε νεαρή ηλικία κιόλας από τα 20 του ξεκίνησε συνεργασία με πολλά νυχτερινά κέντρα στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο όπου γνώρισε μεγάλη επιτυχία ενώ η μεγαλύτερη από τη επιτυχία όπου ο Μάκης Δημακης απογειώθηκε ήτανε το 1995 η συνεργασία του με τον Γιώργο Αλκαίου.

Voice mpatis

Συνεργάστηκε έπειτα με πολλά ονόματα του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου ενώ η καριέρα του απογειώθηκε πλέον όταν ξεκίνησε η συνεργασία του με το με τον Αργύρη αράπη. Ο δημιουργός των τεράστιων επιτυχιών Αργύρης αράπης έγραψε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του όπως είναι το κάνεις δεν είναι κανενός ψυχολογικά το τάμα το εγώ δεν μπορώ δεν το επιτρέπω τα οποία φαίνεσαι.
Συνεχίζει τις πολύ μεγάλες του επιτυχίες ο Μάκης Δημάκης και το 2011 βγάζει το νέο single με τίτλο ανεβείτε το οποίο ήτανε στίχοι Αργύρης αράπης μουσική Βασίλης Γαβριηλίδης και το 2014 πλέον ο Μάκης Δημάκης κερδίζει τις καρδιές όλων. Χιλιάδες κόσμος σπεύδει για να απολαύσει το μεγάλο καλλιτέχνη από κοντά. Τεράστια επιτυχία γνωρίζουν τα τραγούδια τοπία παίζουν πλέον σε όλη την Ελλάδα.

voice-live-stage-

Μάκης Δημάκης Δισκογραφία

voice-live-stageΤα ραδιόφωνα παίζουν συνέχεια Μάκη Δημάκη ενώ πολλά καλλιτεχνικά ονόματα του Λαϊκού τραγουδιού εντάσσουν στο πρόγραμμα αυτό τραγούδια του Μάκη Δημάκη. Και πρότασης για συνεργασία με το Μάκη Δημάκη είναι αμέτρητες. Πολλές είναι οι συναυλίες τις οποίες έδωσε το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα Μάκης Δημάκης και συνεχίζει πλέον και φέτος στο voice live stage για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σημειώνοντας πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αυτό φαίνεται από τον κόσμο όποιος γεμίζει κάθε βδομάδα το μαγαζί. Μια εικόνα 1000 λέξεις κάθε Παρασκευή Σάββατο 1 μεγάλο πάρτι ξεκινά και ο κόσμος νωρίς βρίσκεται πάνω στα τραπέζια χορεύοντας στους ρυθμούς του Μάκη Δημάκη. Λίγο πόλεμος σφηνάκια χορός πάνω στην πίστα είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά που συναντά κανείς στο νυχτερινό κέντροvor live stage κάτι το οποίοδεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τα μεγάλα ονόματα της Αθήνας και τις πίστες της πρωτεύουσας.
Το voice live stage θα Παρασκευή Σάββατο από Σεπτέμβρη μέχρι Μάιο.

Voice Θεσσαλονίκη

Η τιμή φιάλης είναι στα 120 € η απλή για τέσσερα άτομα ενώ το σπέσιαλ είναι + 20 € σύνολο 140 € ανά τέσσερα άτομα. Υπάρχει φοιτητικό πακέτο στα 100 € ανά έξι άτομα ενώ παράλληλα υπάρχει ποτό στο μπαρ χωρίς κράτηση για όσοι θέλουν να απολαύσουν το πρόγραμμα από το μπαρ. Το parking είναι ιδιωτικό μέσα στο μαγαζί ενώ υπάρχει πέριξ του μαγαζιού ελεύθερο parking επί της 28 Οκτωβρίου. Το μαγαζί βρίσκεται θα σφαγιαστεί βγήκα απέναντι από το Φιξ και συγκεκριμένα στην οδό Φρίξου 6.

voice live stage-thessaloniki

Το πρόγραμμα Μάκης Δημάκης ΘΑ λειτουργήσει κανονικά κατά την περίοδο των εορτών ενώ φάνηκε μεσοβδόμαδα σε αργίες και γιορτές με αποκορύφωμα το εορταστικό πρόγραμμα 24 25,31 12ου. Κάντε έγκαιρα τη κράτησή σας καλώντας το τηλέφωνο του μαγαζιού κάντε online κράτηση μέσα από το site του μαγαζιού με άμεση επιβεβαίωση δωρέαν εύκολα και γρήγορα.
Ο Μάκης Δημάκης ήδη ετοιμάζεται για το νέο του δίσκο πολλά τραγούδια έκπληξη αναμένεται να ακούσουμε στο νέο δίσκο του Μάκη Δημάκη το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα και ο κόσμος αναμένει με μεγάλη ανυπομονησία να τα απολαύσει και από κοντά.

Voice Live Stage τηλέφωνο

τηλ 2310626571 κάντε δωρεάν κρατηση

Παλιο περιεχόμενο

Δεν θρηνώ καταστήματα τροφίμων που βρίσκεται στο κέντρο στην Πειραιώς voice live stage  χάνει και φέτος τις πύλες της για να υποδυθεί μετά από τον μεγάλο και να τοπικό Νίκο Βέρτη 2 άλλα πολύ σπουδαία ονόματα του ελληνικού μου πενταγράμμου. Άλλοτε τον Ικτίνο μαγαζί με κέντρο την όμως έχει φιλοξενήσει πολύποδες καλλιτέχνες προξενήσει πολύ μεγάλο όνομα Μητροπάνος βάσης και πάρα πολλοί άλλοι.

voice-dimakis-1

Το αφήνω σχήματα Πεντέλης 1 πόλισμαν και προτάσεις για διασκέδαση και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον αθηναϊκού κοινού καθώς είναι μια πιο δυνατότερες προτάσεις μπορείς να κάνεις νυχτερινή έξοδο. Τις φωνές ξένων voice live stage  φέτος δεν ξέρω μαγαζί Σάκης Ρουβάς voice live stage  με την Πάολα Φωκά. Μετά από αποχή ενάμιση χρόνο για την Πάολα Φωκά επιστρέφει στις πίστες και δηλώνει πάρα πολύ εστιασμένη.

Voice Live Stage φοιτητική προσφορά

Να πω ότι η Πάολα πήγε από τη θέσπιση μετά το χαμό του πατέρα της ως ένδειξη πένθους και συνεχίζει φέτος με τις εμφανίσεις των ευθυνών μαγαζί κέντρο Αθηνών. Πριν λίγες ημέρες έκανε την εμφάνισή της στην voice live stage   διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης ο αντιλήφθηκα επικράτησε καλοφάγοτα για voice live stage  να απολαύσουν από κοντά το μεγάλο καλλιτέχνη. Ο Κοντονάσιος μάρκετ συνεργασία των δύο καλλιτεχνών και έκτακτο φαίνεται τις κρατήσεις οποίες γίνονται για τον φθηνό μαγαζί η οποία για να ξυπνάμε άδεια τα μέσα Οκτωβρίου. Δύο πολύ σπουδαίων ομογενών φωνές τους για να φέρουμε πάνω-κάτω συνήθως διασκέδαση δεν μένει παρά να δούμε τη μεγάλη αναξίως συμβαίνει και να βγω γυμνή πραγματικότητα.

 
voice live stage
voice live stage

voice ΜακρόπουλοςΗ Πάολα Φωκά γεννήθηκε το χιλιάδες 82 στις 25 Ιουνίου είναι 30 χρονών και γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Από πολύ μικρή ηλικία συνεργάτημαγαζιά όπως μαμούνια Θεσσαλονίκης που έχουν τραγουδήσει πάρα πολύ σπουδαίοι καλλιτέχνες εκεί πέρα voice live stage   και μετά πήρα τα πάνω της και τραγούδησε υπόλοιπα μαγαζιά όπως τις μούσες και ειλικρινά μαγαζιά με σπουδαίους καλλιτέχνες. Τραγούδι σχεδόν όλα τα ελληνικά ονόματα που είσαι στην κορυφή της μουσικής βιομηχανίας και ακόμη παραπονιόμαστε σιωπηλά που σε κάθε βήμα. voice live stage  Τελευταία σπουδαία εμφάνιση ήτανε στο θέατρο Music hall που τραγούδησε δίπλα στον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη αλλά και στον άργυρο.

Voice Live Stage κρατησεις σε online

Έχει να κάνει σπουδαία ονόματα όπως η Φουρέιρα ο Αργυρός, κρίση Κολέτσα Κυπριανίδης ο Μενιδιάτης ο Βαρδής Λιανός ο Καρράς Παντελίδης Πέγκυ Ζήνα ο Νίνο ο Γιώργος Παπαδόπουλος ο Μαρτάκης και άρα πολύ σπουδαία ονόματα τα οποία Παρασκευής αναμένεται. Μπορείτε να κάντε Γκράτσι τον Ικτίνο μαγαζί κέντρο Αθηνών στο τηλέφωνο 210 2001256 από κοντά τους εμετούς καλλιτέχνες ένα σχήμα έκπληξη το οποίο δεν εφησυχάζει ασυγκίνητο καλλιτέχνης δηλώνει πάρα πολύ ευτυχισμένη για μια συνεργασία και αναμένεται να δούμε ένα και μοναδικό σχήμα να εκπληρώνεται το κέντρο Αθηνών. Είναι η προσφορά σήμερα στο νέφος που δεν καλλιτέχνες που ανοίγω συμπαντικό χωροχρόνο φάνηκε στον χώρο του Λαϊκού τραγουδιού και από την άλλη Πάολα που άνοιξαν καθαρά στο λαϊκό τραγούδι.

Ο Σάκης Ρουβάς από την άλλη έχει υπάρξει πολύ μεγάλα μαγαζιά ανά την περιφέρεια η τελευταία του εμφάνιση ήταν στο stage life Θεσσαλονίκης όπου τραγούδησε με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Δεν μένει παρά να περάσουμε το μεγάλο καλλιτέχνη από κοντά σε ένα σχήμα το οποίο έχει βγει σίγουρα εντύπωση και αναμένεται να γίνει λαοθάλασσα από το χώρο που θα σπεύσει να απολαύσεις δύο καλύτερες από κοντά.

Voice Live Stage mpatis drakopoulos

VOICE LIVE STAGE dimakis
VOICE LIVE STAGE dimakis

Έχει κάνει πολλές συνεργασίες ο Σάκης Ρουβάς τραγουδάει με μεγαλύτερα ονόματα και αυτός περίγραψε τραγούδια και θα πήγαινε πολύ αγαπητά όπως έμαθες πως δέχομαι 2010 σελίδα να μ’αγαπάς 2005 Δημοφιλίας δύο στο ζωολογικό δελτίο voice live stage σε δώσω τέλος χιλιάδες τη μαμά σου Κοκελίδη χιλιάδες στρώμα 2000 εθελοντές δώστε λύσεις έχει απόψε κοιλιακό σεντ αυτό που θα καταφέρει ακούς εντάξει Δε θα μάθω μαζί χιακός τροφή την χρονολογία 1054 έλα μετά βγήκε από 44   Δεκάδες στρέμματα κρατώντας 54 και να σε 293 κάνουν και από 43 απ’ το παλιό τροχονόμε βάλτο για φαντάσου λοιπόν όσο είναι μια φιλική άκουσε μετά 2000 κλάμα στον άγιαξ δεν γουστάρω άσε ο Κάρολ να ζεις μωρό μου γύρνα δες μια βροχή από 411000 μαρέσει από 41 παράγραφος 11.

Τη σκυτάλη για την πρωτιά στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης, παίρνει ένα από τα καλύτερα κέντρα στην πόλη. Το Voice στεγάζεται στην οδό Φρίξου 6 στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και έχει σκοπό να είναι στη λίστα με τους πιο τοπ προορισμούς της πόλης. Διαθέτει έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο με τέλεια οπτικοακουστική και το προσωπικό του κέντρου θα σας χαρίσει το πιο ζεστό του χαμόγελο και θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα, από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα βρεθείτε στο χώρο του.

Voice Live Stage Γονίδης

Στην πίστα του για τη σεζόν που ακολουθεί, θα εμφανίζεται ένας πολύ μεγάλος τραγουδιστής, ο Σταμάτης Γονίδης, του οποίου τα τραγούδια έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες και σας έχουν κρατήσει την καλύτερη συντροφιά. Ο Σταμάτης Γονίδης ο οποίος γεννήθηκε στην Κύθνο, από πολύ μικρή ηλικία ήδη αποφάσισε να γίνει ναυτικός.

Voice Gonidis

Στα ταξίδια που έκανε έγραφε διάφορα τραγούδια , στίχους και μουσική, τα οποία ήτανε πολύ ωραία και όλοι τον παρότρυναν να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Έτσι και αποφάσισε να κάνει επάγγελμα τη μεγάλη αγάπη που είχε για τη μουσική. Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα έκανε στην επαρχία, όπου τραγουδούσε σε μεγάλα κέντρα σε διάφορες πόλεις αλλά και παράλληλα έγραφε τραγούδια για μεγάλους ερμηνευτές. Τη δεκαετία του ’90 κάθε δίσκος του που κυκλοφορούσε, γινότανε χρυσός και πλατινένιος και μέσα απότη δική του ζωή παίρνει και εμπνέεται ώστε να δημιουργήσει και να παραμείνει στην κορυφή της λίστας με τους λαϊκούς τραγουδιστές.

Voice gonidis 2019

Πάνω από 1000 τραγούδια είναι ο αριθμός αυτών που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος αλλά και έχει γράψει για τους άλλους. Στη λαμπρή πορεία που έχει χαράξει, έρχονται να προστεθούν και δύο βιβλία που έχει εκδώσει, το πρώτο φέρει τον τίτλο “Ο Ιπτάμενος Λαγός” και το δεύτερο “Η απόλυτη ευτυχία του να μην υπάρχεις”. Ένα ανεπανάληπτο δίδυμο, Voice – Σταμάτης Γονίδης, που θα σας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά για τη σεζόν που ακολουθεί, με πολύ τραγούδι και χορό.