VOICE LIVE STAGE ΔΗΜΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ
4.25 16 votes
Share Button

VOICE LIVE STAGE ΔΗΜΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ

Τη σκιτάλη πέρνει ο μοναδικός Μάκης Δημάκης ξεκινάει στο voice live stage τη φετινή σεζόν 2017 2018 με έναρξη 28-4 .

Τηλέφωνο 2310626571 , 6978469465.

Εναρξη 28-4-2017

Τελευταία Εμφάνιση 3-6-17 μόνο το Σαββατο

Voice Live Stage Μάκης Δημάκης

Ο Μάκης Δημάκης έγινε γνωστός τα τελευταία χρόνια χάρη στην εξαιρετική χροιά της φωνής του αλλά και χάρη στα μοναδικά του τραγούδια. Ο Μάκης Δημάκης έχει το χάρισμα να ξεσηκώνει τον κόσμο και να διατηρεί στα ύψη την διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Από τα πολύ γνωστά τραγούδια του καλλιτέχνη είναι το “Ανεβείτε”, το “Τάμα”, το “Κανείς δεν είναι κανενός” και άλλα. Ο Μάκης Δημάκης έχει τραγουδήσει σε πολλές από τις μουσικές σκηνές της Ελλάδας και κάθε φορά ο κόσμος τον αποθέωνε. Στο Voice Live Stage θα δώσει για μία ακόμη φορά τον καλύτερο του εαυτό. Να είστε όλοι εκεί

Voice dimakis

Πολύ μεγάλες επιτυχίες είχαν βραδιές εμφανιζόταν ο Μάκης Δημάκης ο cinema live stage κάτι το οποίο απογειώθηκε με την έναρξη της συνεργασίας του με το voice live stage. Ο κόσμος ο οποίος πλέον τον έχει αγαπήσει όχι μόνο για τα μεγάλα του τραγούδια τα οποία καθιερώθηκαν αλλά και για τη μοναδική σκηνική του παρουσία η οποία συνοδεύεται από τον επαγγελματισμό και τη ζεστασιά που εκπέμπει επί της πίστας ο Μάκης Δημάκης.

Μάκης Δημάκης Θεσσαλονίκη 2017

Το πρώην Αστρά live stage άλλαξε όνομα και λέγεται πλέον voice live stage με νέα διοίκηση και ξεκίνησε πέρυσι τη σεζόν 2014 2015 με τον μεγάλο Μάκη Δημάκη. Ο Μάκης Δημάκης εμφανιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στον εχθρικό κέντρο του κύριου Παυλίδη το cinema live stage  μπουζουκια θεσσαλονικη στην 28η Οκτωβρίου.

Voice Live Stage τιμή φιάλης

140/4 , φοιτητικό 120/6

Voice Live Stage ώρα προσέλευσης

ώρα 23:00

Voice Live Stage κράτηση

τηλέφωνο 2310626571 , 6978469465 whats up ,

Voice Live Stage  Διαθέσιμες Μέρες

Παρασκευή Σαββάτο για περιορισμένες εμφανίσεις

Που τραγουδάει ο Μάκης Δημάκης

Voice Live Stage

Voice live stage Θεσσαλονίκη 2017 2018

VOICE LIVE STAGE dimakis

Το Voice Live Stage βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εκεί όπου πέρυσι βρισκόταν το Astra Live Stage. Το νυχτερινό αυτό μαγαζί σκοπεύει από την φετεινή χρονιά να προσφέρει αξέχαστες βραδιές σε όλους τους θαμώνες του. Κατ’ αρχήν, η τοποθεσία του είναι κομβική και και η πρόσβαση πολύ εύκολη. Η μεγάλη ανακαίνιση που έκανε θα καταπλήξει τους επισκέπτες και τα ολοκαίνουργια οπτικοακουστικά μηχανήματα θα βοηθήσουν ώστε κάθε βράδυ να κυλάει το πρόγραμμα χωρίς τεχνικά προβλήματα. Επιπλέον, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το  μουσικό πρόγραμμα του Voice live stage θα είναι καθαρά λαϊκό και ο χορός  θα είναι το μόνο μέλημα κάθε βραδιά.

Voice Live Stage Χάρτης διεύθυνση

Voice Live Stage Χολίδης

Ο μοναδικός και αναπανάληπτος Χρήστος Χολίδης ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό μαγαζί Voice Live Stage την φετινή σεζόν 2016-2017 σε ένα σχήμα έκπληξη. Μετά τις πολύ πετυχημένες του εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας στο πλευρο του Νίκου Οικονομόπουλου ο Χολίδης ανηφορίζει για να πάρει τη σκητάλι από το Μάκη Δημάκη ο οποίος απογείωσε το μαγαζί για δύο συνεχή έτη.

Ο Χρήστος Χολίδης γεννήθηκε στις 1 Ιουλίου είναι ζώδιο καρκίνος και από πολύ μικρή ηλικία φερότανε ότι είχε πορεία προς το τραγούδι. Ο Χρήστος Χολίδης είχε πολύ μεγάλη αγάπη για το άνοιγμα του μπάσκετ έπαιζε στην ομάδα του ΠΑΟΚ όπου φορούσε και τη φανέλα ώσπου κατάλαβε ότι έχει έφεση προς το τραγούδι. Είναι από τους πιο ψηλούς καλλιτέχνες στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού ενώ έχει ασχοληθεί και με παρουσίαση της Ρούλας Κορομηλά σε ομώνυμη εκπομπή.

Ήταν ανοιχτό σε κάθε ανοιχτή συνεργασία επαγγελματική και αυτό φαίνεται από τις προτάσεις που γινόντουσαν και απ’ τη Zombies που παρουσιαζόταν σε κάθε πρόταση. Ο ίδιος ο πολίτης ξεκίνησε το τραγούδι περίπου εκεί στην εκπομπή της Ρούλα Κορομηλά Κορομηλάς όπου έγινε και το μεγάλο βήμα. Είχε πολύ μεγάλη ικανότητα στο χώρο του τραγουδιού ήταν αυθεντικός ντόμπρος και το πρώτο του τραγούδι με πάρα πολύ σπουδαία επιτυχία. Ο πρώτος δίσκος είχε ένα cd single το οποίο λεγότανε και δεν έχω που να πάω όπου περιείχε ένα τραγούδι με τον ίδιο τίτλο με το cd ενώ συνεργάζεται με το Μιχάλη Μαραντζίδη και με τον μεγάλο στιχουργό του Μάκη Δημάκη Αργύρη αράπη.

Μεγάλες επιτυχίες διαδέχθηκαν το τραγούδι μην έχω που να πάω όπως το κακομαθημένο να είναι ναι. Από το 2011 πλέον και μετά ο μεγάλος καλλιτέχνης Μπεκατώρου και γνωστό τάλεντ σόου του μέγκα ενώ κάνει την εμφάνισή τους τάματα awards όπου πήρε το καλύτερο τραγούδι για βιντεοκλίπ με το τραγούδι που έγινε επιτυχία κακομαθημένο. Ο Χρήστος Χολίδης σίγουρα είναι απ’τα ανερχόμενα ταλέντα του γαλλικού μουσικού πενταγράμμου με πολλές μεγάλες επιτυχίες τον ηγετικό που οι οποίες ξεκινάν από το μακρινό 2007 και συνεχίζουμε μέχρι και το 2011 έχει κάνει πάρα πολλές συνεργασίες με πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες. Τραγούδησε μαζί μεΟικονομόπουλο και πάρα πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες.

VOICE LIVE STAGE

Τη χρονιά του 2013 με τη χρονιά του 2014 εμφανιζότανε στο κατάστημα vox όπου το πλευρό του ήταν ο Πάνος Καλλίδης Κατερίνα Στικούδη αλλά και η Χρύσπα. Την επόμενη χρονιά ξεκινάει τη συνεργασία του στο κατάστημα στο πλευρό που ήτανε ο μοναδικός Χρήστος Μενιδιάτης.Να πούμε ότι μερικά από τα τραγούδια τα οποία έχει γράψει και τα οποία βρίσκονται σε δίσκους είναι από το 2007 και ας μην έχω που να πάω ενώ την ίδια χρονιά κυκλοφορεί το δίσκο σε ποια μέρη θες να πάμε. Την επόμενη χρονιά ακριβώς δε συμβιβάζομαι είναι ο επόμενος δίσκος οποίος κυκλοφορεί και το 2013 δισκογραφική του καριέρα με το ναι ναι ναι ενώ το 11 κυκλοφορεί δύο τελευταίους δίσκους οι οποίοι έχουν το όνομα κακομαθημένο και τρία χρόνια του 2011 το να με θυμάσαι.Άλλες σπουδαίες επιτυχίες του Χρήστου Χολίδη είναι αυτό που μου ζητάς λογαριασμός έλεγα εσύ με συμπληρώνεις, φίλε μη ρωτάς, σ’ αγαπώ Κόπα έμαθα κι έπαθά. Μάτια μου ατελείωτα κακομαθημένο ναι ναι ναι Που να πάω είναι μερικά από τα τραγούδια τα οποία τραγούδησε ο Χρήστος Χολίδης και έγιναν πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Να πούμε ότι η γραφική εταιρεία η οποία συνεργασία του Χρήστου Χολίδης είναι η μηνός και έχει τραγουδήσει σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Γονίδης η Βανδή ο Χολίδης ο Καλλίδης η καλή και πάρα πολλοί άλλοι μεγάλοι καλλιτέχνες.

Όλα δηλώνουν έτοιμα για να αποδεχτούν επτά πιο δυνατά σχήματα της νυχτερινής Θεσσαλονίκης αυτό του Χρήστου Χολίδη στον Ικτίνο κατάστημα voice live stage έχουν τελειώσει και οι τελευταίες πρόβες και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα η οποία θα φέρει τα πάνω κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση.Οι τιμές για το νυχτερινό σχήμα θα είναι στα 130 € μόλις ανά τέσσερα άτομα ενώ θα υπάρχουν φοιτητικά πακέτα τα οποία κινείται κυμαίνεται στα 110 € για τα έξι άτομα για τους φοιτητές και ανέργους.Τηλέφωνο κρατήσεων για το νυχτερινό σχήμα του voice live stage είναι το δύο 3106 20 6571 στο πλευρό του θα βρίσκεται η μοναδική δεν πειράζειill. Μεγάλες επιτυχίες όπως το τραγούδι με τις μαργαρίτες και πάρα πολλές άλλες επιτυχίες σε ντουέτο αναμένεται να ακούσουμε στον Ικτίνο κατάστημα παίζει για τον θερινό σχήματα οποία θα μας εντυπωσιάσει όλους. Αναμφισβήτητα αποτελεί μια μοναδική πρόταση που κάνετε πρέπει να χάσεις το voice live stage από το Χρήστο Χολίδη οποίος δηλώνει έτοιμος να ξεσηκώσει τους θεσσαλονικείς.

Παλαιότερα σχήματα : 

Μάκης Δημάκης Βιογραφία

Ο Μάκης Δημάκης γεννήθηκε μεγάλωσε στη Γερμανία όπου έκανε τα πρώτα του βήματα σε ηλικία μόλις τεσσάρων χρονών ήρθε στην Ελλάδα όπου και εγκαταστάθηκε μόνιμα. Από μικρός είχε έφεση προς το τραγούδι και πήρε μπουζούκι από μικρή ηλικία ξεκίνησε να παίζει μουσική. Μεγάλοι γνωστοί δάσκαλοι για το μπουζούκι ήταν ο Βαγγέλης ο Λιόλιος και ο κύριος Καντιώτης Σπύρος.
Έπειτα ο Μάκης Δημάκης σε νεαρή ηλικία κιόλας από τα 20 του ξεκίνησε συνεργασία με πολλά νυχτερινά κέντρα στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο όπου γνώρισε μεγάλη επιτυχία ενώ η μεγαλύτερη από τη επιτυχία όπου ο Μάκης Δημακης απογειώθηκε ήτανε το 1995 η συνεργασία του με τον Γιώργο Αλκαίου.

Μάκης Δημάκης Δισκογραφία

Συνεργάστηκε έπειτα με πολλά ονόματα του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου ενώ η καριέρα του απογειώθηκε πλέον όταν ξεκίνησε η συνεργασία του με το με τον Αργύρη αράπη. Ο δημιουργός των τεράστιων επιτυχιών Αργύρης αράπης έγραψε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του όπως είναι το κάνεις δεν είναι κανενός ψυχολογικά το τάμα το εγώ δεν μπορώ δεν το επιτρέπω τα οποία φαίνεσαι.
Συνεχίζει τις πολύ μεγάλες του επιτυχίες ο Μάκης Δημάκης και το 2011 βγάζει το νέο single με τίτλο ανεβείτε το οποίο ήτανε στίχοι Αργύρης αράπης μουσική Βασίλης Γαβριηλίδης και το 2014 πλέον ο Μάκης Δημάκης κερδίζει τις καρδιές όλων. Χιλιάδες κόσμος σπεύδει για να απολαύσει το μεγάλο καλλιτέχνη από κοντά. Τεράστια επιτυχία γνωρίζουν τα τραγούδια τοπία παίζουν πλέον σε όλη την Ελλάδα.
Τα ραδιόφωνα παίζουν συνέχεια Μάκη Δημάκη ενώ πολλά καλλιτεχνικά ονόματα του Λαϊκού τραγουδιού εντάσσουν στο πρόγραμμα αυτό τραγούδια του Μάκη Δημάκη. Και πρότασης για συνεργασία με το Μάκη Δημάκη είναι αμέτρητες. Πολλές είναι οι συναυλίες τις οποίες έδωσε το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα Μάκης Δημάκης και συνεχίζει πλέον και φέτος στο voice live stage για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σημειώνοντας πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αυτό φαίνεται από τον κόσμο όποιος γεμίζει κάθε βδομάδα το μαγαζί. Μια εικόνα 1000 λέξεις κάθε Παρασκευή Σάββατο 1 μεγάλο πάρτι ξεκινά και ο κόσμος νωρίς βρίσκεται πάνω στα τραπέζια χορεύοντας στους ρυθμούς του Μάκη Δημάκη. Λίγο πόλεμος σφηνάκια χορός πάνω στην πίστα είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά που συναντά κανείς στο νυχτερινό κέντροvor live stage κάτι το οποίοδεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τα μεγάλα ονόματα της Αθήνας και τις πίστες της πρωτεύουσας.
Το voice live stage θα Παρασκευή Σάββατο από Σεπτέμβρη μέχρι Μάιο.
Η τιμή φιάλης είναι στα 120 € η απλή για τέσσερα άτομα ενώ το σπέσιαλ είναι + 20 € σύνολο 140 € ανά τέσσερα άτομα. Υπάρχει φοιτητικό πακέτο στα 100 € ανά έξι άτομα ενώ παράλληλα υπάρχει ποτό στο μπαρ χωρίς κράτηση για όσοι θέλουν να απολαύσουν το πρόγραμμα από το μπαρ. Το parking είναι ιδιωτικό μέσα στο μαγαζί ενώ υπάρχει πέριξ του μαγαζιού ελεύθερο parking επί της 28 Οκτωβρίου. Το μαγαζί βρίσκεται θα σφαγιαστεί βγήκα απέναντι από το Φιξ και συγκεκριμένα στην οδό Φρίξου 6.
Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει κανονικά κατά την περίοδο των εορτών ενώ φάνηκε μεσοβδόμαδα σε αργίες και γιορτές με αποκορύφωμα το εορταστικό πρόγραμμα 24 25,31 12ου. Κάντε έγκαιρα τη κράτησή σας καλώντας το τηλέφωνο του μαγαζιού κάντε online κράτηση μέσα από το site του μαγαζιού με άμεση επιβεβαίωση δωρέαν εύκολα και γρήγορα.
Ο Μάκης Δημάκης ήδη ετοιμάζεται για το νέο του δίσκο πολλά τραγούδια έκπληξη αναμένεται να ακούσουμε στο νέο δίσκο του Μάκη Δημάκη το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα και ο κόσμος αναμένει με μεγάλη ανυπομονησία να τα απολαύσει και από κοντά.

Voice Live Stage τηλέφωνο

τηλ 2310626571

Share Button

Related posts: